Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Ja za to tuż tuż za większością.
  3. To JESZCZE napisałam z wielką lubością...
  4. A my z małzonkiem do większości JESZCZE nie dobiliśmy
  5. Witam dziecko epoki Gierka 1972 oddaje swój głos
  6. Wow, my z mężem także w czołówce wiekowej. Tak samo jak w znakach zodiaku. Strasznie fajny pomysł z tymi mini statystykami
  7. Czy 1948 może się przyłączyć? Przyznaję się tu i teraz, potem będę szedł w zaparte! Jeszcze nie zacząłem nic stawiać, ale zaklepuję sobie "Podgrzybkowy dziennik budowy", bo "Na stare lata już zajęte". Pozdrawiam!
  8. Ja się mieszcze w trzeciej kropce od góry... Ej Teska-Pineska! to Ty dochodzisz do czterdziestki?????
  9. Może zgłoszę moje dwie córki, podreperują statystykę
  10. Ciekawe, dlaczego nie ma odpowiedzi w pierszej opcji
  11. ech...dobijam do "20" na jedno ramie..
  12. Widocznie nie przystaję do forumowej "uraniłowki" Pozdrawiam wszystkich przeciętnych i nieprzeciętnych
  13. Wowka TY to zawsze się pętasz w sondażowych skrajnościach...
  14. A ja już nie jestem w większości http://home.wanadoo.nl/de.animaties/smiley16.gif
  15. Też jestem w wiekszości. Jak na razie.
  16. O Rrrrrrrrrany! Ile nas jest w tej samej grupie! całe 58 % (na dzisiaj). Niezła paczka!
  17. Chyba zmienię nicka na "Staruszek". Pozdrawiam drugiego matuzalema na forum
  18. O kurcze, jak ten czas leci - niby też w tej większości, ale dlaczego tak blisko do tej krawędzi??? Wiem!!! - przedział powinien się kończyć na 45 latach - miałbym jeszcze trochę czasu... Grzegorz...
  19. a ja tylko jeszcze ten jeden roczek "w większości"
  20. No to jestem w większości...
  21. Hmm, nie wiem, czy dobry, ale chcialam sprawdzic, jak sie maja cechy poszczegolnych znakow zodiaku do decyzji o budowie domu. To znaczy chcialam sprawdzic, jakie znaki najczesciej buduja dom
  22. jaki to pomysł?
  23. Juz wiem, tylko, ze moj pomysl ma 12 opcji, a to niewykonalne
  24. ALANTA....jak mozna zrobic takie cudeńko??? mysle o kocurze
  25. Odpowiem za Alantę Wybierasz nowy temat, a tam na dole masz opcje dotyczace ankiety, i tyle ... spoznilem sie
  26. Wszystkim proponuję poczytać dokładnie FAQ (jest u góry strony) Ankieta tworzy sie praktycznie sama, wystarczy otworzyć nowy wątek i zjechać na jego dół w czasie edycji. PS taką koteczkę mamy w domu
  27.  

• Dodaj nową pozycję...