Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Statystyczny forumowicz: jest mężczyzną = NIE, w 100% NIE w wieku 31-40 lat = POWIEDZMY spod znaku Koziorożca = NIBY DLACZEGO TEN ZNAK? SA LEPSZE ma 2 lub 3 dzieci (czyli pewnie ma też żonę ) = MA DZIECI, MEZA TEZ w dodatku i on i żona pracują na etatach = NO TAK! ma psa = ZAMIAST CORKI mieszka w Warszawie (lub raczej w województwie mazowieckim) = W LEPSZYM MIEJSCU z Internetu korzysta w godzinach pracy = RACZEJ NIE tegoroczny urlop spędza na budowie = JA? NIE! działka pod dom jest nie większa niż 10a = BINGO oddalona mniej niż 10 km od miejsca pracy = PUDLO dom według projektu gotowego ale ze zmianami = TRAFIONY o powierzchni mniejszej niż 150 m2 = NIEZATOPIONY z garażem w bryle budynku = Z WYGODY i poddaszem użytkowym = ZA MALO ZIEMI NA PARTEROWY dom ogrzewa kocioł na gazowy ziemny= BEDZIE ale kominek też jest - nawet kosztem garażu lub parkietu = NIE MA W DOMU budowa jest finansowana z kredytu bankowego i innych źródeł kredytu udziela PKO BP = INNE ZRODLA a budowa będzie trwała nie dłużej niż 2 lata. = BEDZIE DLUZEJ Pozdrawiam
  3. Nawet sobie nie zdawałam sprawy jak bardzo odchodzę od statystyki. W zasadzie pasuje tylko kredyt w PKO BP, mąż, pies i miejsce zamieszkania. Pozdrawiam wszystkich formumowiczów. Dziewczyny nie przejmujcie się - niech mężczyźni będą statystyczni .
  4. Ja też nie mieszczę się w statystyce Co do mieszkania w mazowieckim - to wszystko wasza wina, Krakusy, jesteście najbardziej gadatliwą grupą, ale głosować się Wam nie chciało w mojej ankiecie, no to teraz macie http://forum.rokcafe.pl/images/smiles/roflmao.gif
  5. O cholera, tylko pies się zgadza i urlop; - baba, -28lat, -bez dzieci, - wlkp a nie mazowieckie, - mąż na etacie ja nie, - Waga, - korzystam z netu w domu, - dom projekt indywidualny, -parter bez urzytkowego poddasza, - ponad 200m2, Oj sorry patrzę dalej i to się zgadza: kocioł na gaz+ kominek i budowa też 2 latka, - jak dotąd bez kredytu!
  6. Statystyczny forumowicz: jest mężczyzną -chyba jednak nie w wieku 31-40 lat - jeszcze się zmieściłam spod znaku Koziorożca - nie ma 2 lub 3 dzieci (czyli pewnie ma też żonę ) - 2 dzieci, żony brak w dodatku i on i żona pracują na etatach - coś w tym rodzaju ma psa - to pies ma nas mieszka w Warszawie (lub raczej w województwie mazowieckim) - nie z Internetu korzysta w godzinach pracy - tak, / w koncu to moja firma/ tegoroczny urlop spędza na budowie -tak działka pod dom jest nie większa niż 10a - oj, większa, większa oddalona mniej niż 10 km od miejsca pracy - też więcej dom według projektu gotowego ale ze zmianami - zmiany były o powierzchni mniejszej niż 150 m2 - sporo większy z garażem w bryle budynku - zgadza sie i poddaszem użytkowym - też się zgadza dom ogrzewa kocioł na gazowy ziemny - yes ale kominek też jest - nawet kosztem garażu lub parkietu - kominek jest budowa jest finansowana z kredytu bankowego i innych źródeł - z kredytu tylko wykonczenie kredytu udziela PKO BP - inny bank a budowa będzie trwała nie dłużej niż 2 lata. - trwała 8 lat Zmieściłam się w błędzie statystycznym?
  7. dziewięć rzeczy się nie zgadza, nie jestem przeciętnym forumowiczem...
  8. U mnie zgodność 13/20 czyli średni przeciętniak
  9. jaro - to tak jak u mnie sporo rzeczy się jednak zgadza pozdrawiam
  10. Ivonesca: no poza psem to sporo pasuje, muszę się przyznać "bez bicia" ...
  11. Tak jak myślałem, jestem ponadprzeciętny... A tak na dalej na mało poważnie: ze statystyką jest tak jak ktoś już kiedyś stwierdził: - jeśli ja nie biję żony nigdy a sąsiad bije żonę raz rano i raz wieczorem. To ja statystycznie biję żonę raz dziennie.
  12. jaro - a oprócz psa wszystko się zgadza pomijając płeć sprawdzę co jeszcze nie pasuje do mnie : - nie jestem Koziorożcem - nie mam psa - nie mieszkam w mazowieckiem - mam dalej niż 10 km do pracy - mam kredyt ale nie PKO BP
  13. u mnie rozklada sie pół na pół Ale z drugiej strony statystyczny forumowicz to inaczej "przecietny" forumowicz (w znaczeniu statystycznym) - a kto lubi być przeciętny?
  14. no tak po prawdzie, to zrobiło się prawie samo ja też nie pasuję - nie ma psa
  15. jaro - ale zadałeś sobie trudu, żeby to wszystko powyciągać niestety jestem kobietą , a to znaczy że nijak nie pasuję do przeciętnego forumowicza
  16. Nikt nie lubi być przeciętny, ale dla zabawy można porównać się ze statystycznym forumowiczem. Pozowoliłem sobie skorzystać z danych ze wszystkich ankiet zamieszczonych na Forum. Statystyczny forumowicz: jest mężczyzną w wieku 31-40 lat spod znaku Koziorożca ma 2 lub 3 dzieci (czyli pewnie ma też żonę ) w dodatku i on i żona pracują na etatach ma psa mieszka w Warszawie (lub raczej w województwie mazowieckim) z Internetu korzysta w godzinach pracy tegoroczny urlop spędza na budowie działka pod dom jest nie większa niż 10a oddalona mniej niż 10 km od miejsca pracy dom według projektu gotowego ale ze zmianami o powierzchni mniejszej niż 150 m2 z garażem w bryle budynku i poddaszem użytkowym dom ogrzewa kocioł na gazowy ziemny ale kominek też jest - nawet kosztem garażu lub parkietu budowa jest finansowana z kredytu bankowego i innych źródeł kredytu udziela PKO BP a budowa będzie trwała nie dłużej niż 2 lata. I teraz pytanie: czy jest na Forum choć jedna fizyczna osoba z krwi i kości, która spełnia DOKŁADNIE wszystkie powyższe kryteria ?
  17.  

• Dodaj nową pozycję...