Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Czy macie głośniki w kompie ?
Smok odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
Jezier, te pliki są małe, nie więcej niż 60 kB, w formacie midi Teska, przeważnie w knajpie szafa gra -
Jezier odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
Smoku. Ja w pracy głośników przy PC nie mam. Przy macu mam ale ostanio nie używam go za często, a poza tym jak używam to nie do surfowania. Do PC mógłbym sobie podłączyć słuchawki ale nigdy ich nie zabrałem z domu. W domu mam tak wolne łącze, że nie klikam na żadne linki. -
tomek1950 odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
Teska, głośniki czy linki do Smoczych "kawałków"? -
Teska odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
smokuś a gdzie one są??? przegapiam chyba -
jolana odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
Ja też słucham Smoku Więc chyba mam głośniki -
Maluszek odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
Też słucham -
Smok odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
Bartt, przeważnie w knajpie szafa gra. Staram się nie zaśmiecać poważnych tematów -
Bartt odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
a ja jakoś nie trafiłem na link - gdzie je ukrywasz -
Ivonesca odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
ja również to odsłuchuję -
tomek1950 odpowiedział a topic → Czy macie głośniki w kompie ? Czy macie głośniki w kompie ? Topics
Qurcze, jestem całe 100% -
Smoku, głosniki mam bardzo byle jakie, ale Twoja muzyczka jest bardzo sympatyczna. Wczoraj bardzo podniosła mnie na duchu. Dzięki