Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Złodzieje jeszcze( tfu! tfu! oby nigdy) u nas nie gościli, a pająki owszem, więc głusuję na pająki... no mówię Wam jakie okazy przychodzą do nas po linie z latarni... horror można kręcić
  3. Mrówki - wszędzie wlezą. Na robale mam koty Złodzieje też są niemile widziani, ale mam nadzieję, iż osiedlowa ochrona wystarczająco odstrasza.
  4. Ja też na złodziei - myślę,że z całą resztą można sobie jakoś poradzić a ten jak chce ukraść to i tak ukradnie a jeszcze przy okazji coś zniszczy. Pozdrawiam Aga. Ps. I oby jak najmniej się nam ich trafiało a najlepeij to wcale czego wam i sobie życzę.
  5. Wyciagam na gore, bo zbliza sie jesien i pewni goscie zaczna sciagac do domu ( np. myszki), wiec moze zmieni sie troche ta przewaga zlodziei.
  6. Becik, wyslalam juz wczoraj, od razu i jak na razie nic
  7. mbz, możesz wysłać maila do "redakcji" z prośbą oo poprawienie ankiety . Ja tak kiedyś zrobiłam i prośba moja została wysłuchana.
  8. tak sie zastanawiam kiedy wyczerpią się pomysly na pytania do ankiet ... choć podobno ludzka wyobraźnia nie zna granic
  9. A juz sie przestraszyłam, że widzę podwójnie A głos oddałam na złodziei
  10. Dla mnie osobiscie najgorsze do wyobrazenia chocby sa szczury, bardzo bym chciala tego uniknac, ale jak bede miec kanalizacje, to pewnie sie nie da
  11. Tomek, niestety juz nie moge dodac komarow , widocznie po tych moich dziwnych probach, teraz mam zakaz dostepu
  12. Złodzieje i szczury. Jakoś trudno mi polubić ich wizyty i nie wiem, jak skutecznie zapobiegać... (Na szczęście jak na razie jedynie mam do czynienia ze szczurem w komórce. Oddam głos jednak złodziejom.
  13. Myszy. Wprawdzie się ich nie boję, to ich nie lubię, choć są ładne. Magda, dorzuć jeszcze komary!!!!!
  14. Sorki, chcialam dodac opcje odpowiedzi, a wyszly mi podwojne
  15. No coz, mieszkanie w domu, a zwlaszcza pod miastem lub na wsi ma swoje rozliczne zalety ( o czym wszyscy wiemy ), ale ma tez niestety "pewne" wady - wielu niekoniecznie mile witanych "gosci". Ktorych z nich uznajecie za najbardziej dokuczliwych albo z ktorymi ciezko bedzie zyc?
  16.  

• Dodaj nową pozycję...