Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Złodzieje jeszcze( tfu! tfu! oby nigdy) u nas nie gościli, a pająki owszem, więc głusuję na pająki... no mówię Wam jakie okazy przychodzą do nas po linie z latarni... horror można kręcić
-
Złodzieje. Reszta to małe miki,
-
Mrówki - wszędzie wlezą. Na robale mam koty Złodzieje też są niemile widziani, ale mam nadzieję, iż osiedlowa ochrona wystarczająco odstrasza.
-
Ja też na złodziei - myślę,że z całą resztą można sobie jakoś poradzić a ten jak chce ukraść to i tak ukradnie a jeszcze przy okazji coś zniszczy. Pozdrawiam Aga. Ps. I oby jak najmniej się nam ich trafiało a najlepeij to wcale czego wam i sobie życzę.
-
ja głosuję na złodziei
-
Wyciagam na gore, bo zbliza sie jesien i pewni goscie zaczna sciagac do domu ( np. myszki), wiec moze zmieni sie troche ta przewaga zlodziei.
-
Becik, wyslalam juz wczoraj, od razu i jak na razie nic
-
mbz, możesz wysłać maila do "redakcji" z prośbą oo poprawienie ankiety . Ja tak kiedyś zrobiłam i prośba moja została wysłuchana.
-
Niepozadani goscie
dobrzykowice odpowiedział a topic → Niepozadani goscie Niepozadani goscie Topics
tak sie zastanawiam kiedy wyczerpią się pomysly na pytania do ankiet ... choć podobno ludzka wyobraźnia nie zna granic -
A juz sie przestraszyłam, że widzę podwójnie A głos oddałam na złodziei
-
Dla mnie osobiscie najgorsze do wyobrazenia chocby sa szczury, bardzo bym chciala tego uniknac, ale jak bede miec kanalizacje, to pewnie sie nie da
-
Tomek, niestety juz nie moge dodac komarow , widocznie po tych moich dziwnych probach, teraz mam zakaz dostepu
-
Złodzieje i szczury. Jakoś trudno mi polubić ich wizyty i nie wiem, jak skutecznie zapobiegać... (Na szczęście jak na razie jedynie mam do czynienia ze szczurem w komórce. Oddam głos jednak złodziejom.
-
Myszy. Wprawdzie się ich nie boję, to ich nie lubię, choć są ładne. Magda, dorzuć jeszcze komary!!!!!
-
Sorki, chcialam dodac opcje odpowiedzi, a wyszly mi podwojne
-
No coz, mieszkanie w domu, a zwlaszcza pod miastem lub na wsi ma swoje rozliczne zalety ( o czym wszyscy wiemy ), ale ma tez niestety "pewne" wady - wielu niekoniecznie mile witanych "gosci". Ktorych z nich uznajecie za najbardziej dokuczliwych albo z ktorymi ciezko bedzie zyc?