Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Wprawdzie temat już zamknięty, ale mój dawny znajomy w czasach realnego socjalizmu miał zawsze pod ręką szklaną butelkę po coca-coli 0,33. Twierdził, że nic tak nie pomaga, jak rzucanie taką butelką o ścianę. Rozbić jej nie sposób, a złość albo przechodzi w ogóle, albo przechodzi na butelkę. Nigdy tego nie próbowałam, a może szkoda? Pytanie, czy jak ktoś ma ścianę z betonu komórkowego, to nie zrobią się wgłębienia?
  3. OK, zamykam przetarg na przyjęcie lania. Może nie wszyscy mieli równe szanse i nie zdążyli, ale ja też nie mogę dłużej czekać. Wszystkim dziękuję za zainteresowanie i zapraszam na kolejne wyzwania. Oczywiście, wygrał Pan w hokejowym stroju. Dawać mi go!
  4. Tomek, nie wierzę w psychoterapię. czasem przywalenie komuś jest pio prostu niezastąpione. A wokoło mnie same kobiety i dzieci. Buuu!!!
  5. Szdom, bardzo dobry kandydat!!! Właśnie kogoś takiego potrzebuję! Trudno będzie go komukolwiek przebić, ale niech się nikt nie zniechęca - czekam!
  6. avzi, co sie stało? Może lepiej jakaś psychoterapia? Pobijesz jakiegoś dresiarza, a bedziesz odpowiadał jak za człowieka?
  7. Ten wygląda na chętnego http://hokej.prevent.cz/foto/20011015/capka.jpg CV: "W dzieciństwie rodzice wieszali mu na szyi kotlety, żeby psy chciały się z nim bawić..."
  8. Zgłoszenia, najlepiej ze zdjęciem (prawy półprofil, bez nakrycia głowy) i z krótkim listem motywacyjnym wyjaśniającym przyczynę ubiegania się o ten zaszczyt.
  9.  

• Dodaj nową pozycję...