Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Teska - raczej nie tak szybko Wrócę oczywiście na święta, ale potem znowu pojadę zarabiać na wykończenie domku. A wrócić muszę faktycznie szybko, bo inaczej to moja maszynka się zestarzeje i nie zabłysnę No i przede wszystkim trzeba będzie pomyśleć, żeby zatrudnić kolejny raz Twoje koleżanki
  3. Bartt - mylisz się, chyba że myślisz o tajemnicy publicznej. Nie widziałem, żebyś pisywał w tamtym wątku, więc stąd podejrzewam, że nie wiesz co mi tak bardzo pochłania czas. A pochłania okropnie I wciąga coraz bardziej, a konto bankowe znowu drży w obawie, że sięgnie dna
  4. Bartt - wcale nie po miesiącach. Ja tu sobie cicho siedzę i tylko czasem (nie zawsze) odezwę się jak mnie ktoś wywoła. Teraz będę się odzywał mniej Ty pewnie nie wiesz dlaczego, ale Teska doskonale jest zorientowana co mnie tak pochłania.
  5. A dzieki wszystkim.....co narazie to detronizacja nikomu nie grozi Bartt- lubie zółte rózyczki Frankai- miło Ciebie usłyszeć...znaczy przeczytać...
  6. Natychmiast biegnę po bratki (lub inne kwiatki:)). Ale warto było, bo przynajmniej ciebie usłyszałem po wielu miesiącach
  7. Bartt - no wiesz co? Teska już od półtora miesiąca jest liderem Nie masz wyjścia - po takiej gafie musisz sypać do kwiaciarni
  8. Już od jakiegoś czasu Redakcja przyznała trzy tytuły LIDERA FORUM dla osób z największą ilością postów. Obecnie LIDERAMI są Frankai - 3293 postów, Teska - 3100 postów i pitbull - 3016 postów. Tak więc o detronizacji na razie nie ma mowy, ale patrząc na aktywność Teski (8,96 postów dziennie) można się jej spodziewać niebawem.
  9. Właśnie czytam sobie kolejmy wątek, a tu widzę, że zdetronizowałaś Frankai - witam nowego lidera
  10.  

• Dodaj nową pozycję...