Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Panowie - biją nas...
ziaba odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
Dorzucam:chęć zaimponowania(jeju..Misiu,jaki jesteś mądry..)albo lepiej wszechwiedzący(jęk zachwytu).I dla tych słów,panowie zrobią wiele.. -
Panowie - biją nas...
Mamona Lisa odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
...kompromis, posłuszeństwo, tolerancja... -
Panowie - biją nas...
januszek odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
oczywiście że to się tak nazywa podsuwanie informacji, tłumaczenie, dialog -
Panowie - biją nas...
Majka odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
Ależ Januszku, skąd ten pesymizm? Kobiety wcale nie biją mężczyzn, tylko podsuwaja im potrzebne informacje -
Panowie - biją nas...
januszek odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
najgorsze jest to że nie tylko na forum (nas biją) -
Panowie - biją nas...
Moira odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
U mnie w domu też to ja noszę spodnie. żartuję. Ale prawdą jest, że to ja muszę wiedzieć co, jak i kiedy. Ja robili nam ostatnio wylewki, to majstry pierwszy dzień mnie olewali, ale jak zobaczyli że po każdym pytaniu mąż mówi "zapytajcie żony , ona się zna", to majstry zaczeli dociekać skąd ja mam taka wiedzę i cóż jako główny powód mojej znajomości przyjęli dziadka murarza. Murator im nic nie mówi, a poza tym oni budują dłużej niż czytają. -
Panowie - biją nas...
groszek 3 odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
U nas w domku......to ja mam dostęp do komputera non stop, a nie mąż, a druga kwestia - to ja interesuję się tzw.budowlanką...on woli sport.... . Jestem po prostu w tym LEPSZA Pozdr...Groszek -
Panowie - biją nas...
krzysztofh odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
Według mnie zarejestrowanych na tym Forum na dzień 14.11.2003 jest 6770 osób. Nie mam pojęcia jak wypada statystyka, ale nawet jeżeli byłoby więcej kobiet to chyba nic złego? Pozdrawiam wszystkie panie. -
Panowie - biją nas...
jprzedworski odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
Chłopy budują, kobitki piszą - podział obowiązków. Zwłaszcza mocno obsadzone tematy: ogród, wnętrza, klub budujących. -
Panowie - biją nas...
forum_user odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
I to jakie!!! -
Panowie - biją nas...
forum_user odpowiedział a topic → Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
Zauważyłam, że większa połowa za kierownicą teraz też kobitki hi hi hi -
Panowie - biją nas...
grzegorz2 dodał a topic → w Panowie - biją nas... Panowie - biją nas... Topics
Z ankiety na http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=193714#193714 wychodzi, że na forum jest 84 kobiet i tylko 78 mężczyzn ... I co wy na to? Gdzie te chłopy???? Grzegorz