Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Nastepny szczesliwiec, ktory niedlugo bedzie "u siebie" My dopiero pewnie za 2-3 lata. Nie sadze bysmy cos powaznego robili sami w naszym domu. Juz widze te katastrofe. Zdamy sie na fachowcow (oby dobrych). Ja sie nie znam na tym, choc na pewno sie wiele naucze, a maz w pracy(zarabia na kredyty) . Niestety nie znamy Tarnowa, choc przejezdzalismy blisko jadac w Bieszczady. Oj, przydalby sie urlop.... Trzymamy kciuki za pomyslny koniec i pozdrawiamy. bobo30 + rodzina
-
Moja prowincja to Tarnów (dla nieswiadomionych geograficznie to południe Polski, połowa drogi między Krakowem a Rzeszowem). Mój etap to poczatek wykończeniówki - obecnie instalacja elektryczna (tymi ręcami), później tynki wew. tradycyjne (nie moimi rękami - po prostu boję się spróbować), pozostałe instalacje, podłogi i inne drobiazgi, a na jesień - przeprowadzka! Pozdrawiam
-
Hej, no to gdzie jest ta twoja "prowincja" bo nasza kolo Grodziska Mazowieckiego. Dzieki za zyczenia. Nawzajem! Na jakim etapie jestes? Pozdrawiam. bobo30
-
Witam serdecznie! Co prawda ja nie ze "stolycy" jeno z prowincji ale i mi miło zobaczyć "nową twarz" na forum. Życzę tanich materiałów, rzetelnych wykonawców, łaskawych kredytodawców, wygranej w LOTTO (na poczet spłaty kredytu), a przede wszystkich satysfakcji z efektów Waszej pracy. Pozdrawiam
-
Już się nie moge doczekać. Wszystko się tak ciągnie... . Zazdrościć nie ma czego. Zanim sie obejżysz, już będziesz mieszkać w swoim domku . Kliknij na wybraną ikonkę, a w tekście pojawi się magiczny zapis tej ikonki .
-
Dobrze ci. Przeprowadzka juz chyba blisko. Pozazdroscic. Chyba wiem juz jaki byl problem z grupa warszawska. Tak,tak zdobywamy doswiadczenie... Ide sie przywitac. Jesli ktos ma ochote napisac cos tutaj to zapraszamy. bobo30 PS jak umiescic tu ikonke emocji?
-
To blisko! Znajome okolice . Ja w Warszawie - na Białołęce. Jestem na etapie instalacji, przed tynkami. Nie wiem, w czym problem?
-
Czesc, fajnie, ze ktos juz odpisal, budujemy sie w Budach Grzybek kolo Jaktorowa. A ty gdzie? Na jakim etapie jestes? Widzialam, ze polecasz Andrzeja Lubiaka. Zadzwonimy, zadzwonimy... Jak napisac cos do grupy warszawskiej? Chcialam ale mi nie wyszlo. Dzis sie zalogowalam. pzdr bobo30
-
http://republika.pl/zbychdom/icon/ok.gif WITAMY!!! Gdzie będziecie budować?
-
Witamy! Chcemy sie przylaczyc do waszej wesolej gromadki. Wlasnie zaczynamy. Mamy dzialke i warunki zabudowy, szukamy sprawdzonego architekta. Moze cos doradzicie? Bedziemy tu czestym gosciem. Pozdrawiamy. Bobo30 z rodzina