Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Nastepny szczesliwiec, ktory niedlugo bedzie "u siebie" My dopiero pewnie za 2-3 lata. Nie sadze bysmy cos powaznego robili sami w naszym domu. Juz widze te katastrofe. Zdamy sie na fachowcow (oby dobrych). Ja sie nie znam na tym, choc na pewno sie wiele naucze, a maz w pracy(zarabia na kredyty) . Niestety nie znamy Tarnowa, choc przejezdzalismy blisko jadac w Bieszczady. Oj, przydalby sie urlop.... Trzymamy kciuki za pomyslny koniec i pozdrawiamy. bobo30 + rodzina
  3. kc

nowicjusze

Moja prowincja to Tarnów (dla nieswiadomionych geograficznie to południe Polski, połowa drogi między Krakowem a Rzeszowem). Mój etap to poczatek wykończeniówki - obecnie instalacja elektryczna (tymi ręcami), później tynki wew. tradycyjne (nie moimi rękami - po prostu boję się spróbować), pozostałe instalacje, podłogi i inne drobiazgi, a na jesień - przeprowadzka! Pozdrawiam
  4. Hej, no to gdzie jest ta twoja "prowincja" bo nasza kolo Grodziska Mazowieckiego. Dzieki za zyczenia. Nawzajem! Na jakim etapie jestes? Pozdrawiam. bobo30
  5. kc

nowicjusze

Witam serdecznie! Co prawda ja nie ze "stolycy" jeno z prowincji ale i mi miło zobaczyć "nową twarz" na forum. Życzę tanich materiałów, rzetelnych wykonawców, łaskawych kredytodawców, wygranej w LOTTO (na poczet spłaty kredytu), a przede wszystkich satysfakcji z efektów Waszej pracy. Pozdrawiam
  6. Już się nie moge doczekać. Wszystko się tak ciągnie... . Zazdrościć nie ma czego. Zanim sie obejżysz, już będziesz mieszkać w swoim domku . Kliknij na wybraną ikonkę, a w tekście pojawi się magiczny zapis tej ikonki .
  7. Dobrze ci. Przeprowadzka juz chyba blisko. Pozazdroscic. Chyba wiem juz jaki byl problem z grupa warszawska. Tak,tak zdobywamy doswiadczenie... Ide sie przywitac. Jesli ktos ma ochote napisac cos tutaj to zapraszamy. bobo30 PS jak umiescic tu ikonke emocji?
  8. To blisko! Znajome okolice . Ja w Warszawie - na Białołęce. Jestem na etapie instalacji, przed tynkami. Nie wiem, w czym problem?
  9. Czesc, fajnie, ze ktos juz odpisal, budujemy sie w Budach Grzybek kolo Jaktorowa. A ty gdzie? Na jakim etapie jestes? Widzialam, ze polecasz Andrzeja Lubiaka. Zadzwonimy, zadzwonimy... Jak napisac cos do grupy warszawskiej? Chcialam ale mi nie wyszlo. Dzis sie zalogowalam. pzdr bobo30
  10. http://republika.pl/zbychdom/icon/ok.gif WITAMY!!! Gdzie będziecie budować?
  11. Witamy! Chcemy sie przylaczyc do waszej wesolej gromadki. Wlasnie zaczynamy. Mamy dzialke i warunki zabudowy, szukamy sprawdzonego architekta. Moze cos doradzicie? Bedziemy tu czestym gosciem. Pozdrawiamy. Bobo30 z rodzina
  12.  

• Dodaj nową pozycję...