Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Mamy dwie królewny, starsza 4,5 roku a młodsza 10 miesięcy. Na razie wystarczy. Ale jak się kiedyś w końcu wybudujemy, to kto wie , może pomyślimy o chłopczyku?
  3. Ja mam dwie wspaniałe córki: 15 i 4,5 roku. Ale mężowi marzy się jeszcze syn -może jak starsza wyjedzie na studia, to kto wie?
  4. Mam jedno, Stacha, ale musi być jeszcze jedno( jak moja kochana druga połowa będzie chciała )
  5. Nie mam co kliknąć bo moje w drodze ... ale w przyszłym miesiącu już będę mogła zaznaczyć jedno
  6. Ja zrobiłem dwie normy Zawsze byłem pracowity w tym temacie Dwóch synów i jedna córka.
  7. Mam dwóch chłopa. Ale pewnikiem cuś wykombinują i dojdą mi jeszcze (w przyszłości) dwie córunie. I wtedy naprawdę będziemy samotni.
  8. Zaznaczyłąm 2 bo mam dwie dziewczyny bardzo chciałabym miec jeszcze jedno najlepiej syna a jak bedzie to czas pokaże Pozdrawiam Aga.
  9. Mam dwójkę: syna 9 lat i córcię (niespełna dwa latka), choć czasem wydaje mi się, że jest ich co najmniej piątka I chyba już tak zostanie.
  10. Mamy trójkę, dwóch synów 19 i 14 lat i najmłodszą 7-letnią córkę.
  11. ja mam dwójkę - parkę ale zawsze marzyłam o trójce, a kiedyś - w przypływie entuzjazmu - o czwórce. Niestety życie się tak potoczyło że musimy poprzestać na naszej kochanej dwójce. Myślałam o adopcji, ale mąż raczej się nie zgadza, no i ja chyba tak do końca nie jestem przekonana i gotowa. Ale jeszcze tyle życia przed nami, kto wie... Pozdrawiam, gaga2
  12. Ja obecnie mam jednego 3,5 latka i marzę o drugim, również jak Ciechanka - dziewczynce. Ale co tam może być nawet 2 chłopców aby zdrowi byli. A tak po cichu zawsze mi się marzyła trójeczka, ale w dzisiejszych czasach..... Pozdrawiam
  13. ankieta jest tak trochę źle zrobiona bo są dwa pytania, a odpowiedź może być tylko jedna nie będę głosował ale odpowiem mam dwoje ale chciałbym więcej.
  14. Mam parkę, chciałabym czwórkę. Ale realia, proszę Państwa, realia...
  15. Coś skopałem w tej ankiecie używajcie więc tych pierwszych Wpierw a. była potem się schowała jak dopisałem ją to się podwoiła
  16. Dwaj synowie - Piotr i Paweł czyli nie mam dzieci lecz mam synów Reasumując - także i jestem ponadprzeciętny
  17. U nas średnia wychodzi 1,5 ja 1 mąż chciałby 2 Mamy córkę 4,5 lat. Mąż wiadomo marzy o synu.
  18. Ciekawe czy ci co budują mają więcej niż średnią dzieci czyli 1,5 osoby ? A może chcieli by mieć ich więcej ? My mamy jedno ale chcieli byśmy mieć trójkę
  19.  

• Dodaj nową pozycję...