Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Jakie mamy zwierzęta w domu ?
Martado odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Jeżeli można uznać "dochodzącego" od rodziców kota który sypia i żre (bo to już nie jest jedzenie) to zaznaczyłam kota -
nowaczka odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Mam kochanego psa- jamnika i chomiczka -
Tekboy odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
A ja posiadam Owczarka Kaszubskiego Średniego .Kiedyś może kot (jak żona pozwoli ) -
Kołatka odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Mam psa to zaznaczyłam, mam dwa żółwie to nie zaznaczyłam a miałam jeszcze myszoskoczka i chomika. Było więcej zwierząt niż ludzi w domu. -
marcy odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Dwa koty przybłędy, suka-bobtail, myszy za płytami gipsowymi, a w modelu 3D naszego domku ( sznurki na kijkach) zaskrońce i jaszczurki Oj, będzie się działo -
Aga J.G odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Ja na razie mam chomika a raczej chomiczycę jak już będzie dom to prrzybędzie pies. pozdrawiam Aga -
godul1 odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Ja w mam w domu dwie kicie, a koło domu dwa psiska. Pozdrawiam kociarzy i psiarzy. -
ewa odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
No i urodziły się cztery prześliczne kociaki Teraz jestem lepsza od niejednej czarownicy - ja mam aż 4 diabelskie koty (i dodatkowo trzy normalne) -
zuzka odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
A jak ja mam psa, żółwia, kanarki, rybki i raki to co mam wybrać? - nie da się zakreślić kilku odpowiedzi na raz! -
ewa odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Wybrałam kota bo jest ich u mnie przewaga - a raczej kotek. W chwili obecnej całe trzy sztuki i kilka w drodze (to wina naszej puszczalskiej i kocura sąsiadów). Urodzą się pewnie z cztery. Do tego dochodzą dwa psy, dziecko i teściowie (tak mówi Sebastian). Ktoś to pobije? -
gabriela odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
a my mamy zolwia!! -
tomek1950 odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Mam psa i kocicę. Zgodne "rodzeństwo" -
nnatasza odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Ja jak widać na załączonym obrazku, mam pieska Jenny no i ... męża oczywiście -
Pat70 odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
a ja mam 2 psy: jamnika i labradorkę. -
Marbo odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Moja córka ma szynszylę. Dlatego tak mało bo jeszcze w blokowisku. -
Ariakan odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Fretka ! Nie uwzgledniona w ankiecie -
Teska odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
mam kotkę.. -
kasiek odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Mamy trzy psy i kota. -
pwm odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
A gdzie mój żółwik ? No dobra,....... mamy przecież też kocicę złośnicę, bardzo kochaną!Pozdrowienia. PWM -
pwm odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
A gdzie mój żółwik ? -
S.P. odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Mam kotkę upartą, kochaną, rodowodową dachówkę europejską -
Teska odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
ja mam kotkę... -
kwiatkor odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Zagłosowałem (nawrt dwa razy), ale nie wiem, czy powinienem. Mam zwierzaki, ale nie w domu tylko: - 3 trzy psy - na podwórku - rybki - w stawie -
Szdom odpowiedział a topic → Jakie mamy zwierzęta w domu ? Jakie mamy zwierzęta w domu ? Topics
Maluszek - dzięki