Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Jeżeli można uznać "dochodzącego" od rodziców kota który sypia i żre (bo to już nie jest jedzenie) to zaznaczyłam kota
  3. A ja posiadam Owczarka Kaszubskiego Średniego .Kiedyś może kot (jak żona pozwoli )
  4. Nic nie ujmując tej ankiecie, chciałem przypomnieć tę, którą założył Mieczotronix - warto zajrzeć, bo wesoła. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=15514&highlight=
  5. Mam psa to zaznaczyłam, mam dwa żółwie to nie zaznaczyłam a miałam jeszcze myszoskoczka i chomika. Było więcej zwierząt niż ludzi w domu.
  6. Dwa koty przybłędy, suka-bobtail, myszy za płytami gipsowymi, a w modelu 3D naszego domku ( sznurki na kijkach) zaskrońce i jaszczurki Oj, będzie się działo
  7. Ja na razie mam chomika a raczej chomiczycę jak już będzie dom to prrzybędzie pies. pozdrawiam Aga
  8. Ja w mam w domu dwie kicie, a koło domu dwa psiska. Pozdrawiam kociarzy i psiarzy.
  9. No i urodziły się cztery prześliczne kociaki Teraz jestem lepsza od niejednej czarownicy - ja mam aż 4 diabelskie koty (i dodatkowo trzy normalne)
  10. A jak ja mam psa, żółwia, kanarki, rybki i raki to co mam wybrać? - nie da się zakreślić kilku odpowiedzi na raz!
  11. Wybrałam kota bo jest ich u mnie przewaga - a raczej kotek. W chwili obecnej całe trzy sztuki i kilka w drodze (to wina naszej puszczalskiej i kocura sąsiadów). Urodzą się pewnie z cztery. Do tego dochodzą dwa psy, dziecko i teściowie (tak mówi Sebastian). Ktoś to pobije?
  12. Ja jak widać na załączonym obrazku, mam pieska Jenny no i ... męża oczywiście
  13. Moja córka ma szynszylę. Dlatego tak mało bo jeszcze w blokowisku.
  14. A gdzie mój żółwik ? No dobra,....... mamy przecież też kocicę złośnicę, bardzo kochaną!Pozdrowienia. PWM
  15. Mam kotkę upartą, kochaną, rodowodową dachówkę europejską
  16. Zagłosowałem (nawrt dwa razy), ale nie wiem, czy powinienem. Mam zwierzaki, ale nie w domu tylko: - 3 trzy psy - na podwórku - rybki - w stawie
  17.  

• Dodaj nową pozycję...