Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Mam wrażenie że jesteście jakimiś handlowcami lub ankieterami i próbujecie badać rynek. Pozdrawiam Tosia (do zoboaczenia o 19:00 w TVP 1)
  3. a ja to bym sie nie budował za duzo zachodu z tym ...jak bym był bogaty to bym sobie domek kupił ....jak by mi zbrzydł to inny itd o a zresztą jak to w filmie było : (PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO ALE WSZYSTKO BEZ PIENIEDZY TO CH... )
  4. z liścia palmowego napewno miał bym dach a "mury" z bambusa lub czegos podobnego oczywiście domek na polinezji francuskiej lub czymś podobnym, a co stać mnie, przecież nie bede mieszkal w tak pojebanym kraju gdzie zimno i ludzie jacys tacy dziwni. No moze za pare lat faktycznie pierdykne tym wszystkim i zrobie to o czym maze czyli j/w, a z racji tego ze bede obywatelem UE to z osiedlaniem sie na ziemiach UE nie bedzie problemu. Forumowicz
  5. Hm, Ja budowałem z materiałów sprawdzonych i dobrych. Takie też materiały polecam tobie -koleś..!!!!!!!!!! Forumowicz
  6. No właśnie..... z jakich materiałów byście budowali forumowicze, gdyby wasze portfele były bez dna.... Jestem bardzo ciekaw, jakie materiały, jakich firm będą prodowały w waszych wypowiedziach WIĘC DO DZIEŁA I.... NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!!!
  7.  

• Dodaj nową pozycję...