Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam, zamierzamy kupić działeczkę (już mamy upatrzoną) też w Gminie Dobrzyniewo. I może w tym roku zaczniemy się budować? magero
-
witam was podlasianie. ja jestem na etapie kupna dzialki ale wkrotce do was dolacze. pozdrawiam
-
Pajek, Miałem rozsądnego dekarza, którego polecam w wątku: Białystok - jest tu kto?
-
Mam jeszcze jednego, takiego fachowca, którego polecił producent dachówek. Powiedział "z wygłądu nie dałbym 5 zł, ale robi dobrze". Ja go znam, robotę widziałem, mogę polecić. Daj znać jeśli chcesz
-
Czy ktoś zna dobrych fachowców od dachówki cementowej? i to takich co by przy okazji zrobili obróbki blacharskie i zainstalowali rynny czyli "fuel service" jeśli chodzi o dach
-
Do Podlasian od Podlasianki Pozdrowienka Ja się buduję w Łapach w technologii podobnej do kanadyjki Czekam na wiadomość.
-
Witam. W gminie, albo ja moge coś napisać... Sam sie tam buduję. Sebastian.
-
Gdzie można dowiedzieć się o szczegóły? ceny, położenie?
-
Witam. W Zabłudowie, gmina sprzedaje na przetargach działki uzbrojone (prąd, woda, gaz, kanalizacja, wszystko w ulicy) po bardzo korzystnych cenach. Sprzedają się właściwie po wywoławczych. Ale nie każdemu to jest niedaleko... Położenie jednak ładne, spokojne itd... Sebastian.
-
... muszę tylko sprawdzić czy nie ma owa działka "niespodzianek" w postaci jakiejś planowanej linii energetycznej, autostrady albo hipoteki...
-
Gmina Dobrzyniewo? to i ja tam działeczkę upatrzyłem...
-
Dziękuję za zaproszenie Empi Dołączam do was, podobno lepiej później niż wcale. Za tydzień ruszam z budową - też w gm. Dobrzyniewo. pozdrawiam
-
Dołączam się. Jeszcze nic nie buduję, ale może w 2003 coś zacznę. Myślę o D06 - tani a skuteczny. Ale na razie jeszcze muszę kupić działkę... Mam jedną "na oku".. ale jakby tak ktoś wiedział o czymś podobnym do działki budowlanej, co jest do kupienia w pobliżu Białegostoku za jakąś sensowną cenę, to będę wdzięczny za info. Upatrzona działka nie ma bowiem kanalizacji i gazu... zaletami zaś są: ładne położenie, spokojne miejsce - i niska cena...
-
Nie mają prawa, układane na klej jako "pływająca" podłoga, po za tym to nie deska tylko płyta HDF i się nie zsychają. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: zedgrajewo dnia 2002-07-08 12:41 ]
-
Zedgrajewo nie boisz się, że panele Ci się z czasem "porozłażą"?
-
Melduję ułożenie kabli inst. elektr. Od jutra ruszy bardzo powoli tynkowanie. Tynk cem. - wap. w garażu i pom. gospodarczych a potem chyba płyty g-k na klej.
-
Narazie jeszcze nic ale planuję tyrakotę i panele.
-
Zedgrajewo. Zdradź mi tajemnicę co kładłeś na podłogę na ogrzewanie podłogowe
-
Ogrzewanie podłogowe zasilane z C.O. poprzez zawór mieszający, podłogówkę mam tylko na dole ,w sypialniach kaloryfery.
-
Jeszcze nic Ale docelowo blachodachówka lub takie śmieszne małe dachówki aluminiowe (powlekane)... i nie pytajcie dlaczego... Sebastian.
-
Zedgrajewo. Czym zasilasz podłogówkę i czy kładłeś ją też w sypialniach
-
Zedgrajewo. Czym zasilasz podłogówkę i czy kładłeś ją też w sypialniach
-
Własnie skończyłem z ogrzewaniem podłogowym i posadzkami. Chyba na razie utknąłem z dalszymi robotami, brak kasy.
-
A może by tak bardziej osobisty kontakt?