Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. magero

podlaskie

Witam, zamierzamy kupić działeczkę (już mamy upatrzoną) też w Gminie Dobrzyniewo. I może w tym roku zaczniemy się budować? magero
  3. muzyk

podlaskie

witam was podlasianie. ja jestem na etapie kupna dzialki ale wkrotce do was dolacze. pozdrawiam
  4. Empik

podlaskie

Pajek, Miałem rozsądnego dekarza, którego polecam w wątku: Białystok - jest tu kto?
  5. empi

podlaskie

Mam jeszcze jednego, takiego fachowca, którego polecił producent dachówek. Powiedział "z wygłądu nie dałbym 5 zł, ale robi dobrze". Ja go znam, robotę widziałem, mogę polecić. Daj znać jeśli chcesz
  6. pajek

podlaskie

Czy ktoś zna dobrych fachowców od dachówki cementowej? i to takich co by przy okazji zrobili obróbki blacharskie i zainstalowali rynny czyli "fuel service" jeśli chodzi o dach
  7. emems

podlaskie

Do Podlasian od Podlasianki Pozdrowienka Ja się buduję w Łapach w technologii podobnej do kanadyjki Czekam na wiadomość.
  8. ArtMedia

podlaskie

Witam. W gminie, albo ja moge coś napisać... Sam sie tam buduję. Sebastian.
  9. pik33

podlaskie

Gdzie można dowiedzieć się o szczegóły? ceny, położenie?
  10. ArtMedia

podlaskie

Witam. W Zabłudowie, gmina sprzedaje na przetargach działki uzbrojone (prąd, woda, gaz, kanalizacja, wszystko w ulicy) po bardzo korzystnych cenach. Sprzedają się właściwie po wywoławczych. Ale nie każdemu to jest niedaleko... Położenie jednak ładne, spokojne itd... Sebastian.
  11. pik33

podlaskie

... muszę tylko sprawdzić czy nie ma owa działka "niespodzianek" w postaci jakiejś planowanej linii energetycznej, autostrady albo hipoteki...
  12. pik33

podlaskie

Gmina Dobrzyniewo? to i ja tam działeczkę upatrzyłem...
  13. pajek

podlaskie

Dziękuję za zaproszenie Empi Dołączam do was, podobno lepiej później niż wcale. Za tydzień ruszam z budową - też w gm. Dobrzyniewo. pozdrawiam
  14. pik33

podlaskie

Dołączam się. Jeszcze nic nie buduję, ale może w 2003 coś zacznę. Myślę o D06 - tani a skuteczny. Ale na razie jeszcze muszę kupić działkę... Mam jedną "na oku".. ale jakby tak ktoś wiedział o czymś podobnym do działki budowlanej, co jest do kupienia w pobliżu Białegostoku za jakąś sensowną cenę, to będę wdzięczny za info. Upatrzona działka nie ma bowiem kanalizacji i gazu... zaletami zaś są: ładne położenie, spokojne miejsce - i niska cena...
  15. Nie mają prawa, układane na klej jako "pływająca" podłoga, po za tym to nie deska tylko płyta HDF i się nie zsychają. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: zedgrajewo dnia 2002-07-08 12:41 ]
  16. baribal

podlaskie

Zedgrajewo nie boisz się, że panele Ci się z czasem "porozłażą"?
  17. empi

podlaskie

Melduję ułożenie kabli inst. elektr. Od jutra ruszy bardzo powoli tynkowanie. Tynk cem. - wap. w garażu i pom. gospodarczych a potem chyba płyty g-k na klej.
  18. Narazie jeszcze nic ale planuję tyrakotę i panele.
  19. baribal

podlaskie

Zedgrajewo. Zdradź mi tajemnicę co kładłeś na podłogę na ogrzewanie podłogowe
  20. Ogrzewanie podłogowe zasilane z C.O. poprzez zawór mieszający, podłogówkę mam tylko na dole ,w sypialniach kaloryfery.
  21. ArtMedia

podlaskie

Jeszcze nic Ale docelowo blachodachówka lub takie śmieszne małe dachówki aluminiowe (powlekane)... i nie pytajcie dlaczego... Sebastian.
  22. baribal

podlaskie

Zedgrajewo. Czym zasilasz podłogówkę i czy kładłeś ją też w sypialniach
  23. baribal

podlaskie

Zedgrajewo. Czym zasilasz podłogówkę i czy kładłeś ją też w sypialniach
  24. Własnie skończyłem z ogrzewaniem podłogowym i posadzkami. Chyba na razie utknąłem z dalszymi robotami, brak kasy.
  25. empi

podlaskie

A może by tak bardziej osobisty kontakt?
  26.  

• Dodaj nową pozycję...