Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
ANKIETA - gdzie pracujemy ?
Janon odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Mam ciepłą posadkę, ale z internetu korzystam przede wszytkim w domu -
tola odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
prowadzę mały sklepik z telefonami, więc trudno to nazwać firmą. Ale to budowa domu i murator zmusił mnie do siedzenia przy komputerze i zakupu stałego łącza.Nie żałuję -
Józia S. odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Zaznaczyłam firmę państwową zgodnie z prawdą (oby jak najdłużej) -
alice odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Ja pracuję w firmie prywatnej o profilu budowlanym i teraz mamy dziwny sezon . Obecnie dzięki założeniu stałego łącza w domu mogę więcej poświęcić czasu na forum , a wpracy od czasu do czasu. -
mik99 odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Mam własną firemkę, z internetu korzystam przede wszytkim w chwilach wolnych i zdecydownie w domu. -
dyla odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Ja pracuję w prywatnej firmie i choć siędzę tam osiem godzin przy kompie to z netu korzystam tylko w domu. -
Żaba1719499177 odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Pracuję w firmie już prawie prywatnej (jeszcze jest minimalny udział Skarbu Państwa), natomiast z internetu korzystam i w domu i w pracy -
nowaczka odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Budżetówka bez dostępu do internetu.W domu stałe łącze od niedawna a czas uzależniony od innych użytkowników(dzieci). -
magi odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Posada w firmie prywatnej ale jak bardzo chciałabym zaznaczyć ostatnią opcję. Może ktoś zna jedyną i poprawną 6-tkę w najbliższym totolotku -
groszek 3 odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
A co gdy w firmie udziałowcami są firmy prywatne, banki i Skarb Państwa? Nie ma takiej opcji.....może i dobrze....bo nic z tego dobrego nie wynika. Pozdr...G -
maciunio odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
JA już pracuję (choć nie wiem jak długo jeszcze będę) i to w firmie państwowej, ale przez przeszło rok byłem bezrobotnym i to bez zadnych perspektyw. Dziwne i trudne to czasy. Z netu korzystal w domku -
KAS01 odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
A jak ktoś jest "prywatny interes" i "pracuje za granicą", to co ma zaznaczyć? -
Honorata odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
O jak dużo budżetówki! Nawet chyba wiem dlaczego, w sumie słabo się zarabia, ale tzw. państwowa posada zapewnia stabilizacje i dla banków tez jest się wiarygodnym. Nie wiedziałam co zaznaczyć, bo mam swój biznesik ale związany z częstymi wielomesięcznymi pobytami zagranicą. No i bedę mieć trudniej z kredytem bankowym! -
Jezier odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Pracuję w prywatnej firmie. Z internetu korzystam głównie w pracy. Czasami podłączam się w domu ale różnica w szybkości jest tak wielka, że bardzo mnie to zniechęca. Albo w pracy mam za szybkie łącze albo w domu za wolne. Jedyne ograniczenie jakie nakłada na mnie firma to aby nie ściągać za dużo danych ilości danych (100MB) aby nie spowalniać działania firmowego portalu. -
Hydraulik odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Własna firma -
jprzedworski odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Ja właśnie żyję z tego, że jest internet i różne takie wynalazki (prywatna firma, ale nie moja - ja tu tylko "sprzątam"). Chyba jestem jedynym forumowiczem, który jest zalogowany na forum przez 24 godziny na dobę. Po prostu nigdy nie wyłączam komputera w pracy, bo jest to moje "centrum dowodzenia". To mój komputer czuwa na forum, a ja się w tym czasie przewracam na drugi bok w domciu. -
jolana odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
No to dałam głos 18-ty. Ja niestety, a może na szczęście dla mojej pracy, nie mam w niej dostępu do internetu, więc siedzę na forum tylko po południu i wieczorem -
Adamus odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
oj słabiutko czyżby forumowicze wstydzili się swojej pracy ??? tylko 17 głosów -
tomek1950 odpowiedział a topic → ANKIETA - gdzie pracujemy ? ANKIETA - gdzie pracujemy ? Topics
Pracuję w prywatnej firmie, z internetu w 99% korzystam w domu w 1% w pracy.