Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Wyższe techniczne razy dwa, bo ja i mąż. A przedtem było wyższe humanistyczne u mnie, ale mi się nowych studiów kiedyś zachciało. Ale oddałam głos jako techniczne.
  3. Gosciu...... ktosik zapomniał o wyzszym medycznym
  4. Humaniści z tych najgorszych - dwójka historyków sztuki, co wpadła na głupi pomysł remontowania starej chałupy...
  5. Szadam, A wiek zaczynających budowę Cię nie interesuje? magura
  6. Prawie jak nnatasza - inż. Towaroznawstwa - a więc techniczne.
  7. Gościu - do humanistów z trzema !!!!!!!!
  8. A jak ktoś jest dr hab. n. med. to gdzie ma się zaznaczyć?
  9. Ankieta nie jest taka zła: - jeżeli ktoś ma tytuł mgr - to można to zaliczyć jako wyższe humanistyczne, - inż. lub mgr inż. to wyższe techniczne. Może tak być ? Wedle tego ja am wyższe techniczne - mgr inż. towaroznawca. Mój mąż też podwyższa statystyki techniczne, gdyż od tygodnia jest inż. (po 9 latach studiowania ).
  10. Ale większość posiada wykształcenie techniczne I jeszcze jedno - pióra poszły w zapomnienie. Wszystko tłuczemy po klawiaturach, szybko bo czas goni. Przyznam, że przeważnie nawet nie czytam tego co napisałem i wysyłam. A POTEM Wężykiem, wężykiem, wężykiem, wężykiem
  11. To może mała ankieta - dys.... wystąp !
  12. Ta reszta, co nie oddaje głosów to dysgraficy, dysortograficy i inni ...icy Hmm. Wynikało by, że wśród budujących domy jest ich znacznie więcej niż w populacji. Chyba, że się mylę.
  13. zastanawiające... 85% deklaruje wykształcenie wyższe a obawiam się, że z prezentowanym na forum poziomem ortografii ciężko by było ukończyć szkołę podstawową... albo ankietowani kłamią, albo "piszący inaczej" nie oddają głosów w ankiecie.
  14. Humanistka - tłumacz i humanista - artysta plastyk. Myślicie, że damy radę? Z lektur (ktoś napisał, że humanista dużo czyta), to przeważa Murator
  15. Prawnik i jeszcze do tego bankowosc inwestycyjna, nie wspomne o dodatkowym w zakresie obrotu nieruchomosciami, aha jeszcze hodowla psow rasy labrador. No to zaznaczylam humanistyczne. Bo mam gadane
  16. Ale się czepiacie Humanistyczne to humanistyczne - nie trzeba znać tabliczki mnożenia, ale czytać dużo lektur A techniczne to techniczne, nie trzeba czytać poezji ale trzeba znać kilka wzorów i już Ja jako informatyk zaznaczyłem sobie techniczne, zatrważającą przewagę mamy pozdrawiam
  17. Bankier nie jest humanistą, a fizyk jest fizyczny
  18. Słaby wybór, bo nie wiem czy fizyk to techniczne, albo bankier czy humanistyczne
  19. Widzę, że przeważają "technicy". Ja zaznaczyłam pierwszą odpowiedź.
  20. To jest dobre pytanie, antomiast życie pokazuje że to humaniści. Żona jest ginekologiem, sąsiad chirurgiem i z tego co widzę to humaniści.
  21. Chirurg - techniczny, a ginekolog to humanista, a raczej artysta
  22. Szadam: a taki chirurg - to jest techniczny, czy humanistyczny, że o ginekologu nie wspomnę
  23.  

• Dodaj nową pozycję...