Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Jolek w różnych odmianach naliczyłam co najmniej trzy, ale może być więcej bo mogą się kryć pod innymi nickami.
  3. Melduje się ... Joanna. Nie wiem jak to się stało, ale Aśki są na drugim miejscu . Kto by pomyślał, że to takie chodliwe imię Pozdrawiam
  4. A może można...? Może Redakcja coś dopisze?.... Ja się na komputerach nie znam (niestey), ale kurcze, może jakoś można..?
  5. Niestety, ankiety nie można edytować - a chciałem dopisywać kolejne imona. Zostaje tylko wykonać : "Kolejno - odlicz!" Grzegorz
  6. hmm ja tez jakos nie moge zagłosować.....ale co tam teska jest jedna.... hihihi jolana nio nie martw sie tez jestes jedyna....
  7. No proszę jak dużo Agnieszek Coś w tym jest prawda drogie Agnieszki, że mamy głowę nie od parady i robimy dobre inwestycje
  8. Oj, coś kiepsko z wynikami ankiety Tylko dwie osoby zagłosowały. Ja nie mogłam, bo mojego imienia nie ma Pozdrawiam Jolan(t)a
  9. Pseudonimy się nie liczą (por. temat!), obowiązuje oficjalny spis imion Grzegorz PS No i wyszło, że Grześków jest 100% na forum...
  10.  

• Dodaj nową pozycję...