Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Dopiero teraz zajrzałam.... No cóż, wiecie co ja myślę na ten temat O, znowu mi się oczy mokre robią Buziaki dla Was i Waszego najmłodszego maleństwa
  3. Ozzie - tak, to Hovawarty. MarcinM - u nas to była bardzo przemyślana decyzja. Ale nie taki diabeł straszny.. Zobaczcie jeszcze tutaj.
  4. Oj CKwadrat, narozrabiałe, kiedy Agnieszka zobaczyła te psiaki .... hmmmmm ... a myślimy o własnych dopiero w przyszłym roku ..... To znaczy chyba już tylko ja myślę o przyszłym roku ...
  5. Jakie sliczne pieski Jaka to rasa? Wygladaja troche jak Hovawarty.. Pozdrawiam
  6. Witaj Jaguś. Właśnie wstaliśmy i ślemy pozdrowienia. Specjalnie dla Ciebie http://www.enter.net.pl/www/phantom/mix/dla_jagi.JPG
  7. E-ee, ja tam się nie znam, ale to akurat zapamiętałam: najpierw nacisnąć "odpowiedz", napisać i wcisnąć "wyślij" Witam Olę i Piotra a Ckwadrata cieplutko pozdrawiam
  8. Witajcie. Musicie tylko wejść do wątku "Grupy kampinoskiej", na ostatnią stronę, i tam dopiero to samo napisać, i nacisnąć przycisk "Odpowiedz"...
  9. Witamy! Nazywamy się Ola i Piotr i prawdopodobnie w czerwcu zaczniemy budowę domu przy Leśnej w Wiktorowie. Pozdrawiamy przyszłych sąsiadów z okolicy i gratulujemy opisywanego zaawansowania prac. W wersji optymistycznej w tym roku nasz domek zwieńczy dach. Będziemy wdzięczni za opinie o lokalnych wykonawcach wartych polecenia i cenach robocizny. Na razie mamy umówioną ekipę do stanu surowego. Zaczęliśmy jeździć po hurtowniach, ale wobec zmin vatu na razie tylko szacujemy koszty na ten rok. Ola i Piotr
  10.  

• Dodaj nową pozycję...