Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Prowadzenie inwestycji - wszystkie formalności, uzgodnienia w urzędach Nadzór budowlany, doradztwo Zapraszam. Kontakt: [email protected] i tel. 0 601 354 722
  3. Witaj , wydaje mi się że powinieneś zacząć od poproszenia konstruktora o ocenę techniczną Twojego domu. poza tym sądzę z tego co piszesz że może być tak że ze względu na brak postepu robót na budowie pozwplenie na Twój dom już wygasło i to może być powód dla którego formalności urzędowe Cię nie miną. Wiele wyjasni Ci zapewne wizyta takiego konstruktora, ale nie jakiegoś pana Józia co to niby zna sie na budowaniu a konstruktora z uprawnieniami. pozdrawiam
  4. Trudno ci cokolwiek poradzć bez oceny stanu obecnego budynku, ale jeżeli jest kiepsko to zapewne zmieniłbym projekt i zaczynał od nowa. Łatwo zapewne nie będzie ale nikt nie jest w stanie obiecać że po ewentualnym doprowadzeniu do stanu używalności obecnego budynku w przyszłości nie wyjdą jakieś kruczki. http://www.deks.pl
  5. Czejść tu artur jestem z łodzi. przyjmiecie mnie do swojej grupy? mam działkę w tuszyn -las piękn okolica a naniej wykopana studnię przyłacze gazowa prąd który jeszcze jes chociaż niema licznika. 10 lat temu była zaczęta budowa tz. fundamenty ściany i strop. ściany z pustaków strop żelbetonowy. strop przecieka bonie był nigdy przykryty. projekt jest ładny i prosty dach 30 stopni. wybużyć i zaczać od poczadku czy zacząć od zmiany projektu i całą zabawę od nowa, pozwolenia, projekt. a także hurtownie, w których można się potargować
  6.  

• Dodaj nową pozycję...