Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
KAWIARNIA KLUBOWA - cd...
kgadzina odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
Heeeeeeeej - a jak to się dzieje że niektórzy moga się wpisywac do starej knajpy? Czyżbym został ofiarą dyskryminacji? To zielone gady już be? -
AgnesK odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
Witajcie o poranku w UE Tak wczoraj wieczorem (w nocy) drzwi zatrzaskiwały się co chwilę.... trzeba poczekać na specjalistów. No to luuuuu, coby nam się dobrze w Unii działo. -
kgadzina odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
Kurrrrrrrteczka, stara knajpa zamknięta, Maksiu z łomem na urlopie, Leszek Miller nie jest premierem, Polska w Unii, ale to nie są powody zeby nam tu uniemozliwiać wykonanie naszego LLLLLLLLUUUUUUUU!!!!!!!!! No to LLLLLUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! WITAJCIE W NOWYM ŚWIECIE! -
AgnesK odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
Jawohl -
Krystian odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
AgnesK - naprawione, wracamy na stare śmieci... ...jak otwierać to wszystkie knajpy... -
Czy ktoś mnie odtrzaśnie w starym lokalu...? Kurka..znowu klamka wypadła... i to jest KK budowlana?? Od miesięcy nie ma komu naprawić tych drzwi -
Dobranoc -
tomek1950 odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
Tez już kończę, a że pogadamy w przyszłym tygodniu to mam nadzieję Dobranoc -
Dobra, dobra.... Nie tłumacz się, już ja swojewiem. Oj, porozmawiamy my sobie poważnie Powolutku zbieram się do snu. Spokojnej nocki. Dobranoc zapracowanym panom -
tomek1950 odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
Nie, są. Tylko też pracują i wpadaja na forum od czasu do czasu -
No tak... i poszli sobie panowie...ech.. faceci... -
No to się sama z Wami tu ostałam....... To z kim ja mam teraz o facetach gadać..? Mówcie o kobiałkach... posłucham i pouczę się -
A czemu nie o kobiałkach? To temat zawsze na czasie -
Krystian odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
....o Facetach... ??? No dobra w piątek wieczorową porą umawiamy się w klubie Nocnych Marków/Marek na rozmowy o facetach... -
Ok Tolu. Jutro też mam jeden test do przygotowania Oj, długo ja posiedzę.... To co jutro o facetach? -
tola odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
KRYSTIAN, nie, ja tez bym chciala,.........odlozcie to na jutro, plisssss!!! -
tola odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
AGNES, mysle, ze znajdziemy mnóstwo ciekawych tematow do wspominania ...problem w tym, ze jutro wczesnie wstaje i chyba sie juz pozegnam ...ale co sie odwlecze...to nie uciecze... POZDRAWIAM SERDECZNIE NIE PRACUJ ZBYT DLUGO -
.. może studenckie (pomaturalne) czasy, i jak to swoją połowę znaleźliśmy... ...echchchch... -
Tolu dzięki To co teraz wspominamy? -
Tolu - wielkie dzięki.... (chyba nic mnie nie zatrzaśnie jak się poczęstuję... ) tomku1950 - kawa przed piwem tylko w pracy, albo podróży... maksiu - dzięki za poświęcenie pół godziny na próby ,,włomania"... ... do KK. -
KRYSTIAN...zaparzylam: http://www.decaturespresso.com/images/pic.prod.lavazza.jpg -
maksiu odpowiedział a topic → KAWIARNIA KLUBOWA - cd... KAWIARNIA KLUBOWA - cd... Topics
No i wygląda na to że zablokowaliście na dobre KK.. nawet moj wytrych nie pomoże..... oj wstydzcie sie.. a jutro z rana łapać albo Wojtka Jukowskiego, albo A. Paplińskiego i domagać sie odblokowania KK :D -
Wyższość kawy nad piwem? -
Też się dałem Toli zwabić.... , ale piwka musiałem odmówić, no wiesz dla mnie to pora na kawkę... no i mnie nie zatrzasnęło... -