Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Heeeeeeeej - a jak to się dzieje że niektórzy moga się wpisywac do starej knajpy? Czyżbym został ofiarą dyskryminacji? To zielone gady już be?
  3. Witajcie o poranku w UE Tak wczoraj wieczorem (w nocy) drzwi zatrzaskiwały się co chwilę.... trzeba poczekać na specjalistów. No to luuuuu, coby nam się dobrze w Unii działo.
  4. Kurrrrrrrteczka, stara knajpa zamknięta, Maksiu z łomem na urlopie, Leszek Miller nie jest premierem, Polska w Unii, ale to nie są powody zeby nam tu uniemozliwiać wykonanie naszego LLLLLLLLUUUUUUUU!!!!!!!!! No to LLLLLUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! WITAJCIE W NOWYM ŚWIECIE!
  5. AgnesK - naprawione, wracamy na stare śmieci... ...jak otwierać to wszystkie knajpy...
  6. Czy ktoś mnie odtrzaśnie w starym lokalu...? Kurka..znowu klamka wypadła... i to jest KK budowlana?? Od miesięcy nie ma komu naprawić tych drzwi
  7. Tez już kończę, a że pogadamy w przyszłym tygodniu to mam nadzieję Dobranoc
  8. Dobra, dobra.... Nie tłumacz się, już ja swojewiem. Oj, porozmawiamy my sobie poważnie Powolutku zbieram się do snu. Spokojnej nocki. Dobranoc zapracowanym panom
  9. Nie, są. Tylko też pracują i wpadaja na forum od czasu do czasu
  10. No to się sama z Wami tu ostałam....... To z kim ja mam teraz o facetach gadać..? Mówcie o kobiałkach... posłucham i pouczę się
  11. ....o Facetach... ??? No dobra w piątek wieczorową porą umawiamy się w klubie Nocnych Marków/Marek na rozmowy o facetach...
  12. Ok Tolu. Jutro też mam jeden test do przygotowania Oj, długo ja posiedzę.... To co jutro o facetach?
  13. KRYSTIAN, nie, ja tez bym chciala,.........odlozcie to na jutro, plisssss!!!
  14. AGNES, mysle, ze znajdziemy mnóstwo ciekawych tematow do wspominania ...problem w tym, ze jutro wczesnie wstaje i chyba sie juz pozegnam ...ale co sie odwlecze...to nie uciecze... POZDRAWIAM SERDECZNIE NIE PRACUJ ZBYT DLUGO
  15. .. może studenckie (pomaturalne) czasy, i jak to swoją połowę znaleźliśmy... ...echchchch...
  16. Tolu - wielkie dzięki.... (chyba nic mnie nie zatrzaśnie jak się poczęstuję... ) tomku1950 - kawa przed piwem tylko w pracy, albo podróży... maksiu - dzięki za poświęcenie pół godziny na próby ,,włomania"... ... do KK.
  17. KRYSTIAN...zaparzylam: http://www.decaturespresso.com/images/pic.prod.lavazza.jpg
  18. No i wygląda na to że zablokowaliście na dobre KK.. nawet moj wytrych nie pomoże..... oj wstydzcie sie.. a jutro z rana łapać albo Wojtka Jukowskiego, albo A. Paplińskiego i domagać sie odblokowania KK :D
  19. Też się dałem Toli zwabić.... , ale piwka musiałem odmówić, no wiesz dla mnie to pora na kawkę... no i mnie nie zatrzasnęło...
  20.  

• Dodaj nową pozycję...