Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
No właśnie, to jest chyba najfajniejsze na tego typu imprezach, że ciągle poznaje się kogoś nowego. Zanim skończymy budować, będzie z nas już niezła brygada . PS. Jagna, podejdź no do kompa i odbierz pocztę . PS2. Z dalszą korespondencją proponuję przejść na Warszawską bo wątek niespodziewanie urósł i zaczniemy się gubić...
-
Jaguś, Paweł - dzięki za mile spędzony czas. Osobne pozdrowienia dla Julka od Olki. Hero po walkach z Bakcylem tak się zmęczył, że padł nam już w samochodzie i przespał calutką noc Następne spotkanie to chyba już u nas. Serdecznie wszystkich zapraszamy. Może w maju jak już będzie cieplutko Zrobimy sobie grillka i ognisko i może coś jeszcze. Specjalne zaproszenie dla Tymka i Julka od Olki
-
Niestety jutro mimo chęci nie pojawię się na imprezie. Muszę pojechać na budowę aby rozliczyć kilku wykonawców. Jak na złość wszyscy są zajęci przez cały tydzień i dopiero w sobotę mogą się ze mną spotkać. Jak położę dach to zaproszę was do siebie na działkę. Dzieki Darth i Opal za propozycje podrzucenia.
-
Ja widziałam prognozę gdzie w sobotę miało być tylko słońce, potem, że ma być słońce i zachmurzenie, ale o deszczu nie było mowy. Jak przelotny, to nie ma problemu - wiata będzie, ale jak ma lać cały dzień to się załamię. Acha, dla wszystkich, którzy dostali ode mnie namiary: telefon do Pawła zaczyna się na 0 606.... a nie 0 602..... Widać jak często dzwonię do męża