Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Do Wszystkich: następne spotkanie u nas w Markach - 10 maj (sobota) Czy taki termin Wam odpowiada? Mam nadzieję, że tym razem spotkamy się w większym gronie Ta sama informacja jest na Grupie Warszawskiej
  3. Maluszek. Dzisiaj właśnie widziałem wasz domek. Jest tak charakterystyczny,że to musi być właśnie on(okolice ul Granicznej). HEJ!
  4. No właśnie, to jest chyba najfajniejsze na tego typu imprezach, że ciągle poznaje się kogoś nowego. Zanim skończymy budować, będzie z nas już niezła brygada . PS. Jagna, podejdź no do kompa i odbierz pocztę . PS2. Z dalszą korespondencją proponuję przejść na Warszawską bo wątek niespodziewanie urósł i zaczniemy się gubić...
  5. Oj to byłoby super, mam nadzieję, że znowu nie wypadnie nam jakiś pilny wyjazd! Bradi bedzie przeszczęśliwy!
  6. Karolinko, następny raz (taką mam nadzieję) będzie u mnie czyli w Markach. Będziesz miała blisko i nasze pieski będą mogły sobie pobrykać
  7. :sad: Ja nie dałem rady dojechać - miałem za dużo gości na własnej imprezce - nie mogłem się wyrwać - może nastepnym razem
  8. Jaguś, Paweł - dzięki za mile spędzony czas. Osobne pozdrowienia dla Julka od Olki. Hero po walkach z Bakcylem tak się zmęczył, że padł nam już w samochodzie i przespał calutką noc Następne spotkanie to chyba już u nas. Serdecznie wszystkich zapraszamy. Może w maju jak już będzie cieplutko Zrobimy sobie grillka i ognisko i może coś jeszcze. Specjalne zaproszenie dla Tymka i Julka od Olki
  9. Obiecuję, że każde z Was będzie miało u nas swoją szczoteczkę do zębów, piżamę w osiołki i kapcie z króliczkiem A zanim dom powstanie to zapraszamy częściej na ogniska i inne atrakcje berneńczykowo-towarzyskie. To kiedy następny raz.....?
  10. Dzięki serdeczne!! Było pysznie.Już nie mogę się doczekać Waszego domku.... Chyba zmieścimy się wszyscy?
  11. Ach, jak było miło! Superowo, berneńczykowo i w ogóle. Takiego ognicha to się długo nie zapomni. Trzymajcie się! Bo my już padamy...
  12. I już jest po! Dziękuję Wam bardzo, było byczo! Ci co nie byli niech żałują....
  13. Darth....ech, praca ważniejsza od NAS??? Maluszku, to co lubicie na ognisko (jakaś kiełbacha pewnie będzie, ale gusta są różne) + co tam lubicie do picia, bo tu każdy ma inne preferencje, ale stół pusty nie będzie, więc z głodu i pragnienia nikt nie umrze. Ważne, żebyście byli!!!! Czekamy.
  14. No i sie porobiło.... niestety zabraknie mnie. Sorki Jagna, ale praca wzywa. Niestety w sobote cały dzień czeka mnie robota przy nowych serverach w firmie. Kurcze, szkoda bardzo ze nie poznam Was, ale mam nadzieje, ze moze następnym razem. Miłej zabawy. Adam
  15. Jezier, szkoda A dla reszty - 14:00, tak? Drewno na ognisko już szykowane!
  16. Niestety jutro mimo chęci nie pojawię się na imprezie. Muszę pojechać na budowę aby rozliczyć kilku wykonawców. Jak na złość wszyscy są zajęci przez cały tydzień i dopiero w sobotę mogą się ze mną spotkać. Jak położę dach to zaproszę was do siebie na działkę. Dzieki Darth i Opal za propozycje podrzucenia.
  17. Hej, no i jak? Na którą? Co z Jezierami?Trzeba ich rozparcelować.U nas są dwa miejsca. Przy czym my będziemy krócej troszkę. Kochani,ustalajcie,ja znikam i wieczorkiem zajrzę co ustaliliście. pozdrówka
  18. Bede miał 2 miejsca w autku do Jagny. Kto sie pisze zapraszam na priv.
  19. Ja widziałam prognozę gdzie w sobotę miało być tylko słońce, potem, że ma być słońce i zachmurzenie, ale o deszczu nie było mowy. Jak przelotny, to nie ma problemu - wiata będzie, ale jak ma lać cały dzień to się załamię. Acha, dla wszystkich, którzy dostali ode mnie namiary: telefon do Pawła zaczyna się na 0 606.... a nie 0 602..... Widać jak często dzwonię do męża
  20. Kochani, jeżeli 14-ta Wam bardziej odpowiada, to oczywiście. Tym bardziej, że Jaga35 może później.... No to jak? 14:00?
  21. Opalko będziemy w komplecie Może spotkamy się troszkę później: 13 lub 14 bo każdy ma coś rano do załatwienia.
  22. Czy wioski dalekopodwarszawskie to jeszcze "okolica"? Jagna, chetnie przyjechalabym, ale pracuje w sobote do 15.00. Chyba, ze imprezka przeciagnie sie nieco ...
  23.  

• Dodaj nową pozycję...