Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Na wypadek, gdybyście mieli coś jeszcze do wybudowania lub do dokończenia - polecam firmę Fachman z Mielca, dojeżdżają też do Dębicy Ja się budowałam w zeszłym roku i powiem Wam, że ku mojemu zdziwieniu wszystko poszło szybko i terminowo. A dom się jeszcze nie rozsypał więc chyba go porządnie postawili
  3. A jakos idzie...Koncem marca robilismy fundamenty a w sobote zalalismy strop nad parterem i polewamy:D Coś te Dębickie Boby nieśmiałe... albo czasu nie maja;) a cos o tym wiem dopiero dzis sobie dychłam:) Co powiecie o Dębickich składach budowlanych bo z mojej perspektywy to jakas porazka;/ jeszcze nic tu nie kupiłam...:/ Pozdrawiam
  4. A to ja sie odezwe:) Wprawdzie jeszcze nie jestem z Dębicy ale będę jak się tam w okolicy wybudujemy:) Zaczynamy na wiosne fajnie byloby sie powymieniać doświadczeniami:) Pozdrawiam!
  5. hmmmm uuuu bardzo niedobrze - czyżby w Dębicy brakło internetu.. (
  6. Witam! Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z Dębicy lub okolic kto tak jak ja "popełnił" budowę domu. Ktoś kto już skończył, jest w trakcie, albo ma zamiar (szczególnie ważne będą opinie tych co już po..... ("bo mężczyznę poznaje się potym jak kończy, a nie jak zaczyna....&quot:smile:. Czekam na posty od bratanków z okolic (w końcu tyle domów się tu buduje). TO na razie i do następnego posta.. Rafał
  7.  

• Dodaj nową pozycję...