Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. mikolaj1

Nowy

Witam! mm3844 napisał Mi też załatwiał pozwolenie architekt,zarazem mój kierownik budowy Miało być szybko ,sprawnie ,"bo On ma kolegę w starostwie" Wyszło tak ,że na pozwolenie czekałem prawie 4 miechy ,po 100 telefonach i 20 wizytach,zawsze słyszałem tą odpowiedź:już, już jest,ale............-jutro , bo dziś ..........?! W dodatku narysował mi plan zagospodarowania działki , o co go nie prosiłem i skasował 1100zł -żekomo niezbędny do pozwolenia!? Chcesz coś zrobić dobrze;ZRÓB TO SAM!!! Pozdrówka!
  3. metea

Nowy

z forum na pewno bedzie Ci lzej uważaj żebyś sie nie uzaleznił bo ja chyba już wpadłam w nałóg...Dzień bez forum dniem straconym Pozdrawiam serdecznie:)
  4. sylwiapsik

Nowy

A ja od siebie dorzucę wytrwałości i zawsze umawiaj się ze sprawdzonami wykonawcami !!! unikniesz wielokrotnego płacenia za to samo. Jagna już mieszka - wiedzę czerpała z forum ! A ja jak ponownie za to samo zapłacę dopłacę przepłacę to już wiosną ! W Y T R W A Ł O Ś C I I POWODZENIA
  5. Jagna

Nowy

Witaj, mm. Z forum na pewno będzie Ci łatwiej i weselej. Życzę powodzenia w dalszych działaniach. Wielka przygoda przed Tobą...
  6. mm3844

Nowy

Witam wszystkich początkujących , zaawansowanych i szczęsciarzy. Jestem aktualnie na etapie organizoawania pozwolenia na budowę ale załatwia mi to p. architekt wiec za dużej wiedzy w tym temacie nie posiadam. Mamy projekt BABIE LATO z pracowni Charkiewicz. Mam nadzieję ze wspólnie z wami będzie trochę łatwiej i ... more fun. Pozdrowionka ze Zgierza Marek
  7.  

• Dodaj nową pozycję...