Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Mam prośbę. Pisz małymi literami. Lepiej się czyta. Kominek z płaszczem wodnym, to to samo co kocioł c.o. z górnym spalaniem zazwyczaj. Trwałość zależy w dużej mierze od dwóch spraw. 1) Dobry komin 2) Suche drewno-wysezonowane tak ze dwa lata przynajmniej, nawet pod chmurką, ale wysezonowane.
  3. witam.kominki włoskie o nazwie ctm z płaszczem wodnym istnieja na polskim rynku od ok,8-9 lat i jeszcze nie słyszałem o żadnym zgłoszeniu żeby co kolwiek cos sie z nimi działo,a co czodzi o inchibitory korozji to nie zaszkodzi dodac.właśnie zajmuje sie nowoczesna technika grzewcza i kominkami z płaszczem wodnym .pozdrawiam witam.inhibitory dodaje sie do każdego układu otwartego,wiec do kominków jak najbardziej powinno się dodać
  4. witam.kominki włoskie o nazwie ctm z płaszczem wodnym istnieja na polskim rynku od ok,8-9 lat i jeszcze nie słyszałem o żadnym zgłoszeniu żeby co kolwiek cos sie z nimi działo,a co czodzi o inchibitory korozji to nie zaszkodzi dodac.właśnie zajmuje sie nowoczesna technika grzewcza i kominkami z płaszczem wodnym .pozdrawiam
  5. Handlowcy straszą, że kominek z płaszczem po pięciu latach do wymiany... Myślę, ze chcę sprzedać DGp... Ale tak na serio - jak z trwałością? Czy stosuje się inhibitory korozji, aby zabezpieczyć przed przerdzewieniem???
  6.  

• Dodaj nową pozycję...