Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. remian

nowa

Nie przejmuj się. Myślę, że każdy "budowniczy" po okresie wstępnych euforii ma okresy kryzysu. Uszy do góry.
  3. Dorota B

nowa

Dzięki właśnie tam zajrzałam i nawet coś napisałam
  4. Krystian

nowa

To na forum znajdziesz wielu sąsiadów, wskocz do grupy warszawskiej...
  5. Dorota B

nowa

Staram się jak mogę, aczkolwiek wyobrażasz sobie jak traktują młodą osobę, na dodatek kobiete. Buduję w pod Warszawą w okolicach Sulejówka
  6. Krystian

nowa

Witam w Klubie, jeżeli szukasz informacji to Forum to dobre miejsce na ich pozyskanie. Pochwal się gdzie budujesz, no i nie daj się dołować ,,fachowcom" - wchodząc na budowe zamieniaj się w POTWORA !!!
  7. Dorota B

nowa

Witajcie ja również niedługo dołączę do grona "budowników". Fundamenty już mamy (stoją od dwóch lat), kredyt właśnie dostaliśmy, no i zaczęło się pod górkę. Ekipa która budowała fundamenty "wystawiła nas" chociaż tydzień wcześniej zapewniali że mają termin w czerwcu. Na dodatek wszystko muszę robić sama, bo mój mąż ma pracę wyjazdową, poza tym zupełnie nie zna się na budowaniu domu (podobnie jak i ja) a na dodatek nie ma kto nam doradzić. Więc czytam w internecie, pytam znajomych i jakoś idzie ale bardzo powoli i właściwie trochę mnie ta budowa dołuje.
  8.  

• Dodaj nową pozycję...