Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Ewek, spójrz na priv.
  3. Witam. Dziękuję za zainteresowanie tym tematem. Wiem że można kupić działki uzbrojone po 70 zł. Sprzedaje je firma Agrowest. Ale działki są duże od 1200 m. A ja bym wolała coś poniżej 1000 m. Byłam w Kościnie oglądąć działki ale rolne i jak się dowiedziałam ile jest z taką działką zachodu żeby ją przekształcić i uzbroić to się przeraziłam i zdiwiłam:o że wielu ludzi tego dokonało. W Kościnie bardzo nam się podoba. Teska gdybyś coś wiedziała o działkach uzbrojonych to będę wdzięczna za informacje.
  4. ewek zapraszam do grupy szczecinskiej. Na temat działek..poczytaj post wyzej
  5. U mnie sa działki budowlane - po drugiej stronie drogi prawdopodobnie po 35 zł...( tylko jest gaz) a tam gdzie jest nasze osiedle ceny rozne - działki w pełni uzbrojone ( kanaliza miejska) Miejscowosc Koscino ( koło Dołuj) Zapraszam do grupy szczecinskiej.( klub budujacych-grupa szczecinska- napewno pomozemy cos)
  6. Witam ! Także szukam działki w Dobrej lub okolicach i narazie nic. Ceny działek nieuzbrojonych rolnych ok 35 - 40 zł za metr2 , działki w pełni uzbrojone od 70 do 120 zł za metr2. Mam namary na działki po 70 zł za m2 , wielkośc od 1300 do 2200m. Uzbrojenie woda , prąd, kanaliza, gaz. jak chcesz więcej informacji to pytaj. Uwaga ! Pomiędzy Dobrą a Wołczkowem będzie przebiegała obwodnica ! Ps. szukam działki min 1200m za max. 60 tyś zł.
  7. Sprostowanie do słowa "oriętuje się" - oczywiście powinno być orientuje się. Wybaczcie, ale jestem w stanie krytycznym bo wypiłam trzy drinki (mocne), po kilku tygodniach szukania działki.
  8. Czy ktoś z forumowiczów oriętuje się za ile i jaką powierzchnię działki można nabyć w gminie Dobra Szczecińska?
  9.  

• Dodaj nową pozycję...