Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. chaplin 50 Cześć! gratuluje wyboru Wielgowa. Ale teraz przeskakuje do szczecinskiej i tam bedziemy gadać Pa
  3. Pozdrawiam my również kupiliśmy działkę wielgowie i również jesteśmy zieloni .Jak na razie w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę. Pozdrawiam
  4. Grapusek, ja niestety nic Ci nie pomogę, bo sama na razie jestem nowa i "zielona", ale pozdrawiam serdecznie. Też szukam ekipy, informacji, wsparcia i wszystkiego tego, co mogłoby mi pomóc zrealizować swoje marzenie. Nie jest lekko, ale na pewno się uda. POwodzenia. Do "zobaczenia" w GRUPIE SZCZECIŃSKIEJ.
  5. Misiu Puszysty, a co Ty się tak błąkasz somowtór !? Nuże do grupy Szczecińskiej - tam znajdziesz bratnie dusze tudzież wsparcie ziomali Co do wodociągu to co potrzebujesz ? Projekt ? Wykop ? Materiały ? Odbiór ?
  6. Cześć! Ja pierwszy raz na forum. coś nam odbiło i kupiliśmy ze ślubną działkę w Wielgowie. Chcemy sie budować. Już mamy zatarg z szanowną energetyką - już prawie sie załamałem gdy kazali mi budować trafo (choć Bogu dziękuję że nie elektrownię) ale dzięki Wam - forumowiczom - opanowałem się i obsmarowałem ene-e w URE. Dzieki!!! Wybraliśmy sójke z archetonu, czy ktoś ma jakieś spostrzeżenia? aha, ile może kosztować 150m wodociągu dla kilku działek i czy znacie solidną ale nie drogą ekipę pa.
  7.  

• Dodaj nową pozycję...