Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. myślisz że jednak PO bliżej do LPR niż do PIS?? wejście teraz do koalicji z PIS po tym jak PO dogadywało sie z LPR w sprawach powiększania dziury w budżecie na wydatki socjalne.... jest cokolwiek dziwne.... chyba straszna nerwowość musi być w PO, masowe odejścia członków, Zyta w rządzie...
  3. nie wiem czy sa tu jacyś zwolennicy PO... ale tak ich zapytam... jak się wam podoba PO jako partia obrotowa... raz prosi LPR o koalicję... raz PIS.... nie mówiąc o serii pierwszych głosowań w sejmie razem z SLD może to w zależności gdzie posłów PO jeżdzi więcej na rekolekcje do OPUS DEI czy do Łagiewnik :):)
  4. SLD z PIS czyste socjalistyczne lewactwo.... o dziwo w ostatnich sejmowych głosowaniach, skierowane przeciwko rozdawnictwu i rozbijaniu budżetu tonami socjalnych wydatków... które akurat nie muszą wspomóc polityki prorodzinnej, za to moga wspomóc dochody z akcyzy alkoholowej.... (pewnie taki jest zamys Donalda i Romana) mam nadzieję że moherowa koalicja PO, LPR i Samoobrony stworzy szybko rząd, przeciwko PIS i SLD, cieszy to co podkreślia rzeczpospolita że to Platforma pierwsza wyciągnęa ręke i poprosuiła LPR o sojusz.... to nic że te głosowania moherowej koalicji, plus nowe wybory spowodują miliardowe wydatki budżetu, ważne że utarli nosa PIS :) No ZCHNOWCY typu Czarnecki RYSIo i Niesiołowski to bardzo ważne i powazne postacie PO i Samoobrony nie zapominajmy o Hanii Gronkiewicz-Walzlz gwieździe Ojca Tadeusza.... sławetnej kiedyś prezydentowej z Konwentu Św. KAtarzyny.... ale my cieszmy się że trojaczki Donald, Roman i Andrzej utarli nosa bliźniakom
  5. Przeciwko poprawce o becikowym ramię w ramię głosowało PiS i SLD. Jak nazwać tę koalicję? Byłych członków ZChN w PO i w Samoobronie jak na lekarstwo, niestety.
  6. mtom świetne wyliczenie, gratuluje a policz jak jest z ZCHN-owcami w PO i Samoobronie... najlepsze jest to że kilka miesięcy temu media ogłosiły że PO jest liberalne.... a dziś doszliśmy do punktu że to PIS głosuje przeciwko rozdawnictwu wszystkim, a moherowoa koalicja LPR i PO głosują za socjalem na maxa, czyli rozdawnictwem dla wszystkich (no chyba że są zainteresowani zyskiem budżetu z akcyzy.... wiadomo jakiej) no ale cieszmy się, kasa pójdzie w lud, a co trojaczki to nie bliźniaki :) bo do tańca trzeba TROJGA Donalda, Romana i Andrzeja... swoją droga patrząc na ten jak w piątek się okazało niesprawny do rządzenia rząd, przydałaby się tak sprawna w głosowaniach koalicja LPR, PO i Samoobrony..... byłoby to świetna przeciwwaga do rządu Kaczyńskich
  7. ZChN a PiS (tylko ci najbardziej znani): Marcinkiewicz Jurek Mech Kamiński Dorn Piłka Zawisza Sellin Kurski .... Podsumowując, na 155 posłów PiS, 12 ma ZChN-owski rodowód oraz na 7 europosłów PiS, 3 pochodzi z ZChN.
  8. Schetyna: PO zawsze popierała LPR Mały krótki tekst, który pokazuje że zasadą polityka jest mówić jedno a robić (czytaj: głosować) drugie. http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8139981&rfbawp=1136278012.433 Proponuje tą zasadę jako 1 punkt programu Platformy Rodzin Polskich Swoją drogą teraz rozumię dlaczego, nie ma koalicji PO z PIS pewnie lada dzień ogłoszą (czego dowodem są ostanie głosowania) że PO chciało koalicji z LPR Swoją drogą moher zawsze ciągnie do moheru, przecież więkoszość ZCHN jest obecnie ulokowane w PO i Samoobronie (biedny Jurek trafił do PIS i podobno samotny mocno tam) :):)
  9. słuchajcie, a te moherowe dessous to nie będą "gryzły" w pupę? Bo jak sie cała partia zacznie czochrać, to może sobie wiarygodność nadwyrężyć To może by bokserki na podbiciu polarowem wykonac? Coby obciachu przed elektoratem nie było? Poza tym czas jakowes zarysy programu stworzyć by partyjna komisja ds etyki partyjnej mogła wyrzucac i pozbawiać członkostwa np. za róznorakie odchylenia /z zachowaniem rzecz jasna wspomnianych przez skarbnika weksli / ps a boa z piór?????
  10. cicho Majka nie wywołuj wilka z lasu ... to juz 3 post z kolei co sie z nikim nie pokłócił o nic ... moze mu tak zostanie w Nowym ROku
  11. Paty ja proponuje inaczej z figa z makiem i znaczkiem.... kiedy do naszego biura przychodzi petent wtedy mamy znaczek z wyciągniętymi rękoma, a kiedy przychodzi petent dowiedzieć co zrobiliśmy w jegoi sprawie, wtedy znaczek FIGA Z MAKIEM co do bokserek i poważnej sprawy "czochrania" Aggi słusznie zauważyła, dlatego proponuje by bokserki by fotosy Donalda i Romana były z jedwabiu na zadku, co by za bardzo nie uwierało... picie wódki jest obowiązkowe po dostaniu becikowego, wnosze o stworzenie gorzelni i produkucję wódek, Donaldówa, Romanówka, Andrzejówka.... zakazane jest picie wszelkich kaczych wywarów w naszej partii...... dyspensa od powyższych koalicyjnych napoji ojciec TAdzio może dać tylko na Warke Strong.... proponuje by skarbnik zrobi skok na bank i dal kase matkom i ojcom założycielom Nię będzie Kaczka pluła nam w twarz, gdy w Polsce pójdzie Platforma Polskich Rodzin będziemy dzieci opijac donaldówą nie damy pogrzebać zwyczajów tak nam dopomóż Tadzio
  12. No ja nie wiem? Co to za owies i czy koń go lubi? W szczególności koń polski (oczywiście ). Oczywiście .
  13. chodzi ci o ten owies z powiedzenia "lubie seks jak kon owies .. " z powiedzenia pewnej poslanki ??
  14. słuchajcie, a te moherowe dessous to nie będą "gryzły" w pupę? Bo jak sie cała partia zacznie czochrać, to może sobie wiarygodność nadwyrężyć
  15. wareczka jak dobrze że śmiejesz się razem z nami moherowe bokserki dla panów sa super , myślę że projekt przyjmiemy niech się wypowiedzą członkowie naszej partii na większe mrozy proponuje kalesony moherowe Dropsiak !!! noga nodze nogi nie podstawia .........tez można dołaczyć figa z makiem też może byc na zmianę do klapy przypinana np. w dni nieparzyste a wyciagnięte rece w parzyste to picie wódki za becikowe uwazam za świetny pomysł, kasa wróci do budżetu z akcyzy, kólko będzie się kręcić a my nie będziemy musieli kombinowac kasy
  16. Ty wystopuj z tą agresją wareczka. Bo jakby bliźniaki połaczyły sięz trojaczkami to by cała Europa padła przed pięcioraczkami na kolana.
  17. Roman, Donald i Andrzej zawsze byli za wspieraniem krajowego... dobrze byłoby uchwalić by wszyscy owsem opalali se domki :) Ważne by nasze trojaczki zawsze biły bliźniaków
  18. Paty, ale ja padam ze śmiechu..... wasz pomysł jest super, jestem całym sercem za... zresztą padam od piątku od momentu powstania moherowej koalicji Romana z Donaldem.... proponuje by bokserki były w kolorach krawatów Andrzeja, a z tyłu foty Donalda i Romana.... czyli na miejscu najbardziej eksponowanym z wdzięczności naszej partii za becikowe..... proponuje by członkowie partii którzy dostaną becikowe natychmiast je przepili by akcyza z tej wielkiej radości poszła do budżetu na zalepienie 1,5 miliarda dziury w budżecie.... zresztą każdy chyba każdy chłop po urodzeniu dzieciaka przez żonę robi imprę... przynajmniej ja tak zrobilem wieki temuu Paty na tyle Twojej odznaki z wyciągniętymi ekami (:)) proponuje znak FIGI z MAKIEM.... a hymn parti: BO do tańca trzeba trojgaaaaa.....Romana, Donalda i Andrzejaaaaa a tak w ogóle i na serio wystarczy 15 osób chyba (zapytajmy jakiegoś prawnika) i możemy zarejestrowac partie, a potem zyć z kasy z budżetu :).... a że skarbnik uczciwy.... to i kase pomnoży i NAM DAAAA....
  19. moherowe bokserki!!!!!!!!!! ps. Paty :!!! Ja WIERZĘ A odznaki bardzo gustowne i wymowne , jestem za projektem ww dłoni Ew. hasło wewnatrzpartyjne: Ręka rękeę myje noga nogę wspiera!! nawiąże do skarbnicy mądrosci czyli przysłów ludowych i poszerzy nasz elektorat
  20. myslę że moherowe szale są jak najbardziej wskazane , dla panów proponuję moherowe kaszkiety lub bejsbolówki jako odznakę wpinanę w klapę proponuję dwie wyciagiete dłonie a w zależności od zaistniałej sytuacji będą oznaczać BRANIE lub DAWANIE wareczka!!!! nie wierzę że nie masz poczucia humoru i bierzesz to wszytsko na serio
  21. Brawo Brawo Brawo :)::) Piątkowa decyzja PO, LPR i Samoobrony pokazuje że to był strzał w dziesiątkę, nowa moherowa koalicja pokazuje że ma wielkie poparciew społeczeństwie muratora może dla facetów np moherowe berety w kolorze stroju pań... dla odróżnienia tej partii od przeszłości beretowej to panowie by nosili a nie panie.... jak widać co trojaczki Andrzej, Donald i Roman to nie bliźniaki :)
  22. Oki, stroje klubowe damskie moga się nisko zaczynać i wysoko kończyć A co z męskimi!!!!!!! Jakieś pomysły? ps. Jako gadżet i znak partyjny proponuję moherowe apaszki /okryją dekolty w czas zimowy / w barwach charakterystycznych........kto ma propozycje..? ps. Dzieki za legitymację!! Obiecuje wiernie słuzyc naszej PA®TII
  23.  

• Dodaj nową pozycję...