Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. To dobrze że chce pomóc - to siię chwali i po to jest to forum aby pomagać. I tak mnie jakoś naszło
  3. bez jaj, człowiek chce pomóc bezinteresownie a tu takie tam USA. A swoja droga w USA i tak jest lepiej niż w obecnym PRL bis
  4. A co się stało, bo jakoś na pocz. nic nie jest wytłumaczone. Jeśli trzeba kogoś pozwać to mogę ew. pomóc, tylko muszę wiedzieć o co chodzi Przez chwilę pomyślałem że jesteśmy w USA
  5. A co się stało, bo jakoś na pocz. nic nie jest wytłumaczone. Jeśli trzeba kogoś pozwać to mogę ew. pomóc, tylko muszę wiedzieć o co chodzi
  6. Nie słyszalem ze mozna ogrzac dom pompa ciepła czerpica energie z powetrza? Czytałem bardzo duzo na ten temat. Sam zastanawiam sie nad zastosowaniem pompy ciepła w domu, ale z kolektorem gruntowym. Pompy ciepła czerpiace enrgie z powietrza sa dobre do ogrzewania wody uzytkowej ale nie calego domu. Moze jako zrodło dodatkowe ale nie podstawowe. Ta pompa moze sie jeszcze przydac ale musi byc uzyta w innym celu.
  7. a czy takich rzeczy nie da się przewidzieć przed kupnem urządzenia nie ma jakiś folderów z opisem jak to działa czytać , czytać , czytać................wszystko bez wyjatku
  8. jeżeli kupili ją w grudniu 2005, to uzywają 1 miesiąc. nawet jeszcze nie złozyli pozwu. To raczej takie straszenie. No i kwestia wygranej jest wątpliwa.
  9. A ja sie dziwie jak mozna wygrac taka sprawe w sadzie. Czy informacje o tym urzadzeniu byly tajne? Czy ktos was zapewnial, ze temperatura powietrza w zimie nie spada ponizej -5 stopni?
  10. Przykro nam, że się nacięłaś, ale...... - czy kiedykolwiek zapytałas na forum co to ta pompa? - na tym forum czytamy wszystkie działy, jeżeli chcesz uzyskać pomoc, albo chociażby współczucie to proszę nie śmieć. Wykasuj swoje wątki /masz do dyspozycji krzyżyk po prawej stronie ramki/ pozdrawiam i trzymaj się ciepło
  11. Jeszcze raz powtórzę - wystarczyło dać to w jednym dziale, a nie śmiecić po wszystkich. Jak ten temat ma się do dziennika budowy? A do wątku o spotkaniu Muratora? Nie mam nic przeciwko samemu postowi, tylko jego "rozsianiu" po wszystkim co nie uciekło Rozumiem, że czujesz się pokrzywdzona, ale gdybym kupił BMW i ono "nie jechało", to raczej nie żaliłbym się na wątku o tuningu czy o radiach CB...
  12. Ja wszystko rozumiem, ale wystarczyło taki post dać w jednym dziale, a nie we wszystkich
  13.  

• Dodaj nową pozycję...