Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Oczywiście będziwmy, a trudno mnie nie zauważyć 1,9m i 120kg robi swoje. Będziemy mieli koszulki w kwiaty z ogródka, napewno nas nie przegapicie.
  3. Zygmor - cieszę się na myśl, że jest szansa, że jutro Cię wypatrzę w siedzibie Muratora. Trochę czasu minęło, gdy oglądałam zdjęcia Twojego ogrodu i nadal mam te piękne różaneczniki przed oczami. O członkowstwo w grupie raczej nie musisz pytać. Taki ogrodnik w naszej grupie? To przecież tylko powód do dumy!
  4. Czy mogę się zapisać do Grupy? Jeżeli tak, to już się cieszę na nasze spotkanie 8 kwietnia. Napiszcie tylko gdzie, czy w tej knajpce w Grodzisku, jak kiedyś czytałem. Jutro wybieram się na spotkanie do Muratora na Kamionkowską. Może kogoś spotkam z Grupy Nadarzyńsko Grodziskiej...
  5. rozumiem ze jest to termin 8kwietnia aby ewak39 mogla dojechac a tak naprawde wszystkie terminy pasuja w soboty i niedziele chyba ze cos niespodziewanego nas trafi i prosze o wczesniejsza informacje o spotkaniu bo inaczej przeleci mi kolonosa
  6. 8 kwietnia!! Senser - zrób może drugą ankietę, bo zrobiło się sporo zamieszania. Brak daty 8 kwietnia, Rysiu źle zagłosował...
  7. No to juz jak sie przeze mnie narobilo, to kontynuuje wprowadzanie zamieszania... Tak na wszelki wypadek - 8 kwietnia. A widelec...
  8. Cóżem ja narobił!!! Chciałem zagłosować na weekend 25-26, a pacnalem na 18!!! Oferma ze mnie, sorry. 18 nie mogę. Ogólnie nam (Ja i druga połowa) pasuje: - sobota 11.03 - weekend 25-26.03 Soboty do 18, niedziele full. Preferuje niedziele, w sobote zawsze jest duzo biegania i nadrabiania zaległości. Pozdro Rysiu
  9. Nie wiem nic... 6 marca wracam do pracy po macierzyńskim... rąk mi brakuje, sklonować się nie udaje i generalnie jakiś korbownik jest wokół mnie... Bard ma w pracy urwanie gwizdka, a dziecko rodziców potrzebuje... Tak więc nie wiem - skonsultuję i jeszcze odpiszę.
  10. Kurcze...przez nie uwagę nie uwzględniłem terminu, który został rzucony na naszej grupie...ale ok, poszły konie po betonie...najwyżej uzgodnimy w konkluzji inny...a może uda się na spotkać po prostu wcześniej ??
  11. Jeśli zaznaczycie jakiś dzień to napiszcie o której godzinie!!! Postaram się wysłać, do większości z naszej grupy posta/mejla bo nie wszystkim pewnie przyjdą powiadomienia. Inaczej, nie udam nam się spotkać nigdy. Ta data, która zbierze najwięcej głosów ta wygrywa!!! UWAGA Tylko 8 dni na głosowanie!! Nie będziemy się organizować bez końca !!! Kto pierwszy głosuje tworzy listę np.: 1. Senser 11 Marca godz 4:30 (w nocy) ilość osób 2-3 Jeśli, ktoś jest skłnny zjawić w kilka terminów niech głosuje na najbardiej optymalny dla siebie i dopisze te, (na liście), które mu również odpowiadają!!! Może uda się coś załatwić
  12.  

• Dodaj nową pozycję...