Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. To się wydaje smieszne ale oni (niektórzy) mają np na baterie te żelazka i kominuja rózne "pozy" podczas prasowania. Niedawno widziałem zdjęcie gościa, który jechał na rowerze i prasował. Pech chiał że się wywrócił, niezbyt ciekawie wygladało odcisnięte żelazko na jego ręce.
  3. Dobre, a gdzie oni włączyli żelazko do kontaktu w tych górach?
  4. Haaaaaaa on by pewnie to potrafił. a propos naszego rzecznika prasownika tu jest wybór: http://www.extremeironing.com/modules.php?op=modload&name=Gallery&file=index&include=albums.php&set_albumListPage=1
  5. Jeśli jako rzecznik prasowy będzie stał w rzece i prasował, to nie widzę problemu.
  6. Ale Selim chce funkcje urzędnicze u nas piastować Jest pewne ryzyko. Chyba że zostanie rzecznikiem prasowym.
  7. Od 1 mm w górę, ale min 3 tygodnie. Ciekawe, czy Selim się załapie na ten 1 mm
  8. OOOOOOO właśnie jest promocja. ZAPRASZAMY ZAPRASZAMY !!!!
  9. W porywach do 3 mm długości tomek1950 - ano nie rośnie tak samo jak i lat nie przybywa
  10. Szkoda że mnie tam nie będzie. Myslę że się spotkamy w Kurniku w maju.
  11. NIe ma więcej budujących brodaczy, czy sie pochowali. Może się ogolili.
  12. Tak trzymać. Jeżeli macie mozliwość wklejenia waszego zdjęcia - to zapraszam.
  13. Dziękuję Postaram się was odwiedzać. U mnie włosy sa bardzo inteligentne i znają prawo powszechnego ciążenia. i wiedza co to siła grawitacji, więc z głowy przeszły na brodę....
  14. Ja miewam. Teraz akurat mam takie coś dwu-trzytygodniowe, ale siwieję strasznie na brodzie, więc pójdzie pod nóż zaraz. A potem znowu wyrośnie, znowu się skosi. Jak trawnik...
  15. Ja też mam brodę Mniej więcej od 1995 roku (czyli zaraz po maturze) A domek w stanie surowym już od ponad miesiąca. Przyjmiecie?
  16. ej ty (tu palcen groze ) gdzie kasa to od razu przefarbowac sie chcesz? Prawdziwa se zapusc a zobaczysz jaka to zaleta jest nie tylko dla ciebie
  17.  

• Dodaj nową pozycję...