Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
no niestety - zgadłeś tylko jedną literkę - ostatnią. Ale próbuj dalej Pozdrawiam, xxxxA
-
hmmmmmm strzelam KASIA J
-
No to ja chyba ogłoszę konkurs na to jak mam na imię? Ciekawe czy ktoś zgadnie? Pozdrawiam, xxxxx - ilość iksów to ilość liter imienia
-
J PS - sio
-
Waldek wita wszystkich i pozdrawia
-
Imiona forumowiczów
tomek1950 odpowiedział a topic → Imiona forumowiczów Imiona forumowiczów Topics
Jak widać z nicka Tomek, od urodzenia, a moją lepszą połowę Majkę poznali ci, którzy byli na tegorocznym spotkaniu Muratora. -
Justyna i mój mąż (tu jako Nowicjusz) Adam
-
Magda
-
Imiona forumowiczów
forum_user odpowiedział a topic → Imiona forumowiczów Imiona forumowiczów Topics
Ja też się zbytnio nie zakamuflowałam... -
no jam Ewa, ale przecież można się domyślić, nie?
-
no moje to Majka
-
A moje imię 40 i 4! A mimo tych tajnych i nieśmiałych - to już kilka buziek się wkleiło, a to wymaga większej odwagi.
-
Dorota
-
Andrzej
-
Imiona forumowiczów
Agnieszka1 odpowiedział a topic → Imiona forumowiczów Imiona forumowiczów Topics
Ja mam wrazenie ze najwiecej jest Agnieszek -
Zgadzam się z Janusszem
-
O dzieciach już jest http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39930
-
A ja nawet "szeset" Jak tam Xantia ?
-
Ale dla kogo ten wywiad? Dla Dziennika TV? A to bez kozery powiem "pińcet"!
-
Widzisz Tomku. Nie wszyscy forumowicze chcą tak obnażać się. Często mają powody do anonimowości. Przykładem może być np. czat. "wisielce" jak ich nazywamy co tam robią? Czatują, ale może na szefa, szefową, żonę, męża. Nie sądzę żeby Twój pomysł wypalił. Może mylę się?
-
Rzeczywiście, napisałem z pewną nieśmiałością i wyszedł ..... bełkot . Z drugiej strony, czasami nie wiem o co chodzi w niektórych wpisach, czytam je wiele razy i dumam tak jak ty Janussz-u, i to też bywa ciekawe, a chyba o to chodzi na Naszym Forum. Nudzie - mówimy nie . Wracając do rzeczy. Pomysł mój był taki: albo Tomasze łączcie się i wpisujcie, ale to by nie było fer wobec pozostałych formumiwczów/ek, dlatego lepiej niech nasi wodzowie Edzia i Maksiu, pomogą nam założyć sondaż z listą imion, zobaczymy czy imię ma jakiś wpływ na skłonności murtorskie. A zresztą, czemu tylko imiona, można jeszcze zrobić inne rankingi, jako kolejny proponuję...... ile pociech mają budujący t - oczywiście
-
Tytuł wątka zachęcający, ale treść? Czy byłbyś tak łaskawy i powiedział o co Ci chodzi? Jakiś niekumaty chyba jestem.
-
rzuciłem wczoraj takie hasło w dziale Dzienniki, ale niestety czytany jestem nieczęsto. Może więc tutaj będzie lepiej? tomasz PS. Czy można liczyć na pomoc naszego szanownego Moderatora?