Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam Grupę Krakowską, czytam Wasze posty od kilku tygodni i wreszcie wypada żebym przestał tylko "podsłuchiwać" i poprosił o pomoc. Właśnie złożyłem papiery do pozwolenia na budowę, ale czytając forum nie jestem przekonany czy nie porywam się z motyką na słońce: mówią że facet powinien zbudować dom, spłodzić syna i zasadzić drzewo. Ale wygląda na to, że budowa domu chyba jest jednak trudniejsza niż spłodzenie syna (przynajmniej dla faceta). Nie mówiąc już o posadzeniu drzewa Pytań mam setki, ale pewnie na większość znajdę odpowiedź w starych postach, więc nie będę zawracał głowy. Więc teraz tylko jedno- ale wieloczęściowe: mój dom ma powstać w północnej części Modlniczki, czyli pn-zach część Krakowa. Czy możecie polecić jakąś sensowną hurtownię budowlaną w tamtej okolicy ? W tym roku planuję tylko stan surowy (dom niepodpiwniczony, ściany z pustaka LEIER, pokrycie dachu - dachówka ceramiczna, lub betonowa). Czy możecie polecić jakiegoś dostawcę więźby dachowej (impregnacja) Ceny - ile udawało Wam się wytargować przy zakupie w/w materiałów ? pozdrawiam Darek
  3.  

• Dodaj nową pozycję...