Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. No i zrobił się wątek multi użytkownikowy, ale myślę ze Noel nie ma nic przeciwko temu
  3. ... no i już nie da się tego wątku zrobić...kaput... Krystian do maksia i Noela : - a ja w tym roku robię tylko dachówkę... ach ta kasa... - i tak mam szczęście, że nie buduję pod Wa-wą...
  4. W projekcie mam szambo... ale nie zamierzam go budowac.. bo w przyszlym roku bedą robic kanalizacje na wsi... i miedzy innymi z tego powodu nie stoi jeszcze garaż.. bo jak faktycznie szamba nie bedzie to bede mogl cofnac garaż blizej płotu A co do okien to wiekszość firm robi takie zastrzeżenie w umowach.. że jeżeli masz do wykanania prace mokre w domu, i przed nimi wstawisz okna, to nie uwzględniaja ewentalnych reklamacji. I temat trzeci.. chcesz zdjęcia u mnie? zaden problem .. przyslij mi mailem... podzialamy
  5. Masz kanalizację czy szambo. U nas niestety szambo... Teraz kupię okna ale cwaniurki mówią że w przypadku gdy najpierw wstawi się okna drewniane a dopiero potem robi wylewki tynki itp prace mokre to można stracić gwarancję - a tak poza tematem można jakieś zdjątko na Twojej stronce umieścić ?
  6. I bardzo dobrze... ale wracajac do twojego posta.. w tym roku napewno bede robil elektryke i ... no wlasnie.. zalezy od finansów.. jak starczy to ocieplenie, a jak nie to rozprowadze wode i kanalize... i jeszcze jakies duperelki
  7. Można tylko musimy współpracować.... i kasujemy... od konca posty.. najpierw ja swoj, potem ty swoj, potem ja swoj itd... az do dojdziemy do poczatku
  8. Ok Maksiu tak więc jeszcze raz gratulki za kwotę stanu surowego - ja chcę w ramach oszczędności sam ocieplić dach - poczytałem i będę sam kosztem urlopiku to robił trza oszczędzać Dach co prawda łamany ale da się zrobić. a propos czy tamten wątek (częściowo) można jakoś kaput aby nie zaśmiecał ???
  9. Pytałeś o okna... no cóż nie będę wymyslał jakiś super okien, mam kilka wytwórni okien na miejscu, napewno coś wybiore, ale jeszcze nie w tym roku...
  10.  

• Dodaj nową pozycję...