Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Twarz nie jest za ciekawa,ale chyba najwazniejsze są Twoje mądre porady I Twój nieodstraszajacy charakter Co z tego,ze ktos może byc piękny,a walić kazdym słowem po głowie
  3. Ja mam podobną minę jak słyszę o kolejnych podwyżkach cen .. Może zostać..
  4. ooooo opowiedz cos blizej - nie wiem czemu dzis jestem zadna sensacji zielonooka ... nie w moim watku ............ delikatny jestem z natury
  5. ooooo opowiedz cos blizej - nie wiem czemu dzis jestem zadna sensacji
  6. stary ty tylko dopełniłes czarę ...... nie byłeś jedyny ale za to delikantny w formie i treści a z parapetami kicha za połaczęnie kątowe zarzyczyli sobie w geniateku 500 zł za 10 szt w opakowaniu - tyle musze kupic
  7. A to łotr! Ciekawe kto popełnił takie niewybaczalne faux-pas, że zakończyłeś dyskusje o parapetach narożnych? Widać awatar ważniejszy i jego krytyk. Po czym wnioskujesz, że na serio? Po tym " "? Zapytałem jeno z ciekawości a że publicznie ...przynajmniej nie potraktujesz tego jako donos za plecami- hehehe następnym razem będę pisał swoje sugestie na priv-a......I po tym taka załamka?? Sorki wielkie W związku z tym, że głosujący tutaj wpisywali uzasadnienie oddanych głosów ( jakoś mało tych uzasadnień na "nie") i ja to uczynię: nie jestem jakiś zbytnio strachliwy, ale to zdjęcie przypomina mi samobójcę powieszonego na klamce, którego widziałem mając lat 11-12!!! I nie na zdjęciu...Ot , tyle. A "najlepszego doradcy" nie dostałem chyba za porady w sprawie awatarów czy innych facjat...zresztą zawsze mozna założyć nową ankietę- o degradację ......
  8. A co Ty taki nieasertywny jesteś Nie wiesz, że to niemodne? (i szkodliwe)
  9. ponoć .... ale natura płata figle i zna mechanizmy obronne aby przedłuzyć gatunek o Ty swinko (meska ) !
  10. ponoć .... ale natura płata figle i zna mechanizmy obronne aby przedłuzyć gatunek
  11. Rezi i tak miales fajnie ... bo jakby nie bylo to forumowicz prosto w oczy powiedzial (a moze wogole formie zartu... ) nikt nie pisal donosów do administratora ze masz "be" awatarek ( np "siejacy zgorszenie" ) i zeby admin cos z nim i z Toba zrobił ps. dzieci ponoc maja inteligencje po matce
  12. dziekuje wszytkim za odp ale to pytanie naprawde było zadane na serio. Czasami dostaję dziwne teksty na prv, zwłaszcza od małorolnych i nowych forumowiczów, niektórzy pytaja czy to moja facjata jest na atawarku, Młodym wybaczyc można ale oststnio ktoś nawet zasugerował publicznie i na serio abym zmienił atawarek więc ............. załamka totalna http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71533 i to kto zasugerował "najlepszy doradca........." więc odpowiadam nie jest to moja podobizna - moze kiedys w przypływie słabości pokaze swoja gębę. co prawda dzieci maja urodę po mamusi a inteligencję po ojcu, odwrotnie było by fatalnie dziekuję
  13. Mój awatarek właściwie nigdy mi się nie podobał, był zbyt banalny. Obecny zamieszczam do czasu, aż będzie się można budową chwalić. No i idę z tryndem.
  14. Muszę przyznać , że kiedy pierwszy raz zobaczyłam Twój avatarek , troche mnie "wcięło" . W dodatku odczytałam Twój nick nie Rezi tylko Rzezi , co mi się od razu skojarzyło z rzezią , więc pomyślałam , że nick idealnie pasuje do tej " mordeczki " . Już się do avatarka przyzwyczaiłam , ale to Rzezi zamiast Rezi czasami czyta się automatycznie Taka jest siła obrazu Tak dla porządku - głosowałam za pozostawieniem "mordeczki"
  15. Nie zmieniaj! Przecież ładne jest. Poza tym trudniej będzie wyłowić posty przez Ciebie napisane. Fajnie że Ty, Selimm, Zielonooka, Nefer i jeszcze parę osób ma charakterystyczne awatarki, bo to ułatwia selekcję postów. Pozdrawiam.
  16. To to nie Ty ? Cholera... Jak Tobie się podoba, to nie zmieniać [i tak głosowałem]. Mi też się podoba. Przynajmniej od czasu do czasu można rzucić okiem na coś oryginalnego. A "wstrętowcy" niech sobie przymkną oko. To zawsze dobrze robi na przekrwione spojówki Zainteresowanym kobitkom wyślij stosowne ujęcia na priw Albo pokaż wszystkim, jest takie miejsce, ale ono się nazywa "pokażcie gęby", a nie....
  17. Jestem za "niezmiana" awatara, a swoje prwdziwe zdjecie to mozesz pokazac czemu nie . A jestem za tym zeby nie zmieniac bo sie przyzwyczajam do awatarow i latwiej mi jest zakodowac kto o czym pisze, (nie licze Zielonookiej, bo akurat w jej przypadku przyzwyczailam sie do zmian.. )
  18. dzieki.... pffff .... Alez nie ma za co. Też bym chciała mieć taki ładny...uśmiech
  19. jak to bylo...."zacisniete ust jagody i wzrok egoistycznie skupiony na sobie" prawde mowiac Selimm ja sie tak przyzwyczailam do twojego awatarka ze... trudno mi jest sobie wyobrazic ze moglbys inaczej wygladać
  20. pierwszy rzut na avatarek - i już wiedziałam - Frankenstein ... A ja lubię takich szorstkich facetów :)
  21. Rezi dla ciekawszej gawiedzi daj fotografię dolnych partii , myślę , że to będzie dobre , a nawet lepsze .
  22. mi by nawet do głowy nie przyszło zeby swoj zmienić .... nie wiem tylko czemu tak kobiety na niego "lecą" ..no cóż minimalizm w odwrocie ...albo urok krzywizn ...
  23.  

• Dodaj nową pozycję...