Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
czy zmienić zdjęcie
marzenatomek odpowiedział a topic → czy zmienić zdjęcie czy zmienić zdjęcie Topics
Twarz nie jest za ciekawa,ale chyba najwazniejsze są Twoje mądre porady I Twój nieodstraszajacy charakter Co z tego,ze ktos może byc piękny,a walić kazdym słowem po głowie -
czy zmienić zdjęcie
SławekD-żonka odpowiedział a topic → czy zmienić zdjęcie czy zmienić zdjęcie Topics
Nic nie zmieniaj, jest gnot -
czy zmienić zdjęcie
forum_user odpowiedział a topic → czy zmienić zdjęcie czy zmienić zdjęcie Topics
Ja mam podobną minę jak słyszę o kolejnych podwyżkach cen .. Może zostać.. -
-
ooooo opowiedz cos blizej - nie wiem czemu dzis jestem zadna sensacji zielonooka ... nie w moim watku ............ delikatny jestem z natury
-
czy zmienić zdjęcie
zielonooka odpowiedział a topic → czy zmienić zdjęcie czy zmienić zdjęcie Topics
ooooo opowiedz cos blizej - nie wiem czemu dzis jestem zadna sensacji -
stary ty tylko dopełniłes czarę ...... nie byłeś jedyny ale za to delikantny w formie i treści a z parapetami kicha za połaczęnie kątowe zarzyczyli sobie w geniateku 500 zł za 10 szt w opakowaniu - tyle musze kupic
-
A to łotr! Ciekawe kto popełnił takie niewybaczalne faux-pas, że zakończyłeś dyskusje o parapetach narożnych? Widać awatar ważniejszy i jego krytyk. Po czym wnioskujesz, że na serio? Po tym " "? Zapytałem jeno z ciekawości a że publicznie ...przynajmniej nie potraktujesz tego jako donos za plecami- hehehe następnym razem będę pisał swoje sugestie na priv-a......I po tym taka załamka?? Sorki wielkie W związku z tym, że głosujący tutaj wpisywali uzasadnienie oddanych głosów ( jakoś mało tych uzasadnień na "nie") i ja to uczynię: nie jestem jakiś zbytnio strachliwy, ale to zdjęcie przypomina mi samobójcę powieszonego na klamce, którego widziałem mając lat 11-12!!! I nie na zdjęciu...Ot , tyle. A "najlepszego doradcy" nie dostałem chyba za porady w sprawie awatarów czy innych facjat...zresztą zawsze mozna założyć nową ankietę- o degradację ......
-
A co Ty taki nieasertywny jesteś Nie wiesz, że to niemodne? (i szkodliwe)
-
czy zmienić zdjęcie
zielonooka odpowiedział a topic → czy zmienić zdjęcie czy zmienić zdjęcie Topics
ponoć .... ale natura płata figle i zna mechanizmy obronne aby przedłuzyć gatunek o Ty swinko (meska ) ! -
ponoć .... ale natura płata figle i zna mechanizmy obronne aby przedłuzyć gatunek
-
czy zmienić zdjęcie
Rezi i tak miales fajnie ... bo jakby nie bylo to forumowicz prosto w oczy powiedzial (a moze wogole formie zartu... ) nikt nie pisal donosów do administratora ze masz "be" awatarek ( np "siejacy zgorszenie" ) i zeby admin cos z nim i z Toba zrobił ps. dzieci ponoc maja inteligencje po matce -
dziekuje wszytkim za odp ale to pytanie naprawde było zadane na serio. Czasami dostaję dziwne teksty na prv, zwłaszcza od małorolnych i nowych forumowiczów, niektórzy pytaja czy to moja facjata jest na atawarku, Młodym wybaczyc można ale oststnio ktoś nawet zasugerował publicznie i na serio abym zmienił atawarek więc ............. załamka totalna http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71533 i to kto zasugerował "najlepszy doradca........." więc odpowiadam nie jest to moja podobizna - moze kiedys w przypływie słabości pokaze swoja gębę. co prawda dzieci maja urodę po mamusi a inteligencję po ojcu, odwrotnie było by fatalnie dziekuję
-
Mój awatarek właściwie nigdy mi się nie podobał, był zbyt banalny. Obecny zamieszczam do czasu, aż będzie się można budową chwalić. No i idę z tryndem.
-
czy zmienić zdjęcie
Ojciec skąpego Wiewióra odpowiedział a topic → czy zmienić zdjęcie czy zmienić zdjęcie Topics
no co Ty Stary odbiło Ci. pozdro -
Muszę przyznać , że kiedy pierwszy raz zobaczyłam Twój avatarek , troche mnie "wcięło" . W dodatku odczytałam Twój nick nie Rezi tylko Rzezi , co mi się od razu skojarzyło z rzezią , więc pomyślałam , że nick idealnie pasuje do tej " mordeczki " . Już się do avatarka przyzwyczaiłam , ale to Rzezi zamiast Rezi czasami czyta się automatycznie Taka jest siła obrazu Tak dla porządku - głosowałam za pozostawieniem "mordeczki"
-
Nie zmieniaj! Przecież ładne jest. Poza tym trudniej będzie wyłowić posty przez Ciebie napisane. Fajnie że Ty, Selimm, Zielonooka, Nefer i jeszcze parę osób ma charakterystyczne awatarki, bo to ułatwia selekcję postów. Pozdrawiam.
-
To to nie Ty ? Cholera... Jak Tobie się podoba, to nie zmieniać [i tak głosowałem]. Mi też się podoba. Przynajmniej od czasu do czasu można rzucić okiem na coś oryginalnego. A "wstrętowcy" niech sobie przymkną oko. To zawsze dobrze robi na przekrwione spojówki Zainteresowanym kobitkom wyślij stosowne ujęcia na priw Albo pokaż wszystkim, jest takie miejsce, ale ono się nazywa "pokażcie gęby", a nie....
-
Jestem za "niezmiana" awatara, a swoje prwdziwe zdjecie to mozesz pokazac czemu nie . A jestem za tym zeby nie zmieniac bo sie przyzwyczajam do awatarow i latwiej mi jest zakodowac kto o czym pisze, (nie licze Zielonookiej, bo akurat w jej przypadku przyzwyczailam sie do zmian.. )
-
dzieki.... pffff .... Alez nie ma za co. Też bym chciała mieć taki ładny...uśmiech
-
czy zmienić zdjęcie
jak to bylo...."zacisniete ust jagody i wzrok egoistycznie skupiony na sobie" prawde mowiac Selimm ja sie tak przyzwyczailam do twojego awatarka ze... trudno mi jest sobie wyobrazic ze moglbys inaczej wygladać -
pierwszy rzut na avatarek - i już wiedziałam - Frankenstein ... A ja lubię takich szorstkich facetów :)
-
Rezi dla ciekawszej gawiedzi daj fotografię dolnych partii , myślę , że to będzie dobre , a nawet lepsze .
-
mi by nawet do głowy nie przyszło zeby swoj zmienić .... nie wiem tylko czemu tak kobiety na niego "lecą" ..no cóż minimalizm w odwrocie ...albo urok krzywizn ...
-
czy zmienić zdjęcie
dzieki.... pffff ....