Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba piać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON.
  3. Może to bezczelne o co zapytam ale proszę się nie złościć i dozczytać do końca Moja mama jest architektem (tanim bo nie z Warszawy) a ojciec posiada uprawnienia kierownika budowy (czynnie działający w branży) . Mama projektuje wielu Warszawiakom czasem jest w Warszawie czasem przyjeżdżają do niej na Mazury. Pytanie moje jest natomiast takie: czy nie myślał Pan o bliźniaku albo odsprzedaniu kawałka działki, żeby odzyskać pieniądze? Szukamy z mężem od jakiegoś czasu czegoś sensownego i za normalne pieniądze i już zaczynam mieć dosyć... to co się wyprawia na rynku nieruchomości.... Przepraszam z góry jeżeli pytanie mogło Pana urazić
  4. Serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam. O roku posiadam działkę w Starych Babicach i chcę się konkretnie wziąć za przygotowania do budowy. Czy moglibyście polecić architekta z okolic Starych Babic lub szerzej Wa-wy, ktory wykonuje projekty w rozsadnej cenie no i zna sie na robocie? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pzdr
  5.  

• Dodaj nową pozycję...