Witam Fszystkich budujących i podglądających M08!!!
Jestem tu nowa ale od początku śledze losy klubu no i co tu ukrywać historię budowy Mario_ Pa... (to bardzo fajna lektura )
Jestem tu dlatego że już od dawna zdecydoaliśmy się z żonkiem zakupić ten projekt jeśli tylko kupno działki stanie się faktem ale na razie końca nie widać, więc siedze sobie czasem, czytam i wzdycham bo ceny rosną, fachowcy uciekają za granicę i aż strach pomyśleć co będzie dalej...
Kilka szczegółów o nas kupujemy działkę pod Nowym Dworem Maz. a trwa to dlatego tak długo bo nasze sądy kochane działają jak działają i człowiek nic nie poradzi na brak terminów..
A propos może ma ktoś znajomości w sądzie właściwym dla Saskiej Kępy??Czekamy na sprawę spadkową... czekamy i nic...
W każdym razie projekt M08 po obejrzeniu chyba fszystkich projektów w necie w gazetach ... porównaniu cen projektów indywidualnych i innych wydał nam się wymarzony dla nas no i urzekł nas - swoim tarasem..
Mamy torchę problemów ale za to cena działki niska...
np. droga dojazdowa jest - ale za wąska - ponieważ sąsiad postawił swój płot o 1,5 m za daleko...
no i czekamy na plan zagospodarowania - gmina jest w trakcie opracowania...
I jeszcze jeden mały problemik - chcemy działkę kupić na kredyt tylko nie wiemy czy bank na to pójdzie...no i jaki bank wybrać?? zastanawiamy się nad milenium czy ktoś moze porównywał??
sytuacja nie jest moze za "rózowa" ale ja i tak się cieszę bo przynajmniej jest do czego dążyć a co to by było za życie jak by cżłowek od razu miał wszystko??
W każdym razie pozdrawiam wszytkich forumowiczów serdecznie i dziękuję że jesteście..
mam nadzieje że już niedługo będe miała co opisywać
powinno być jakieś pozdrowienie dla budujacych - ale jeszcze go nie wymyśliłam
Siago