Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Czy obecnie ktoś zamierza się budować na tym polu i składał, lub zamierza składać wnioski o opinie przyłączenia mediów? Pytam ponieważ mam opinie z energetyki i wodociągów, natomiast gazownia robi problemy ze względu na zbyt małą liczbę chętnych (tak właściwie to nie wiedzą ilu jest tych chętnych - muszą to sprawdzić). Nasz numer działki to 176/49 i chętnie skontaktuję się z przyszłymi sąsiadami pozdrawiam
  3. Owszem, mam działkę na polu 176. Nie dotarła do mnie żadna informacja o zebraniu, dlatego proszę o szczegóły co zostało ustalone. Pozdrawiam i zapraszam na prv.
  4. co cie interesuje na temat spotkania ? zalożenie jest na razie jedno, chodzi o zbrojenie gruntu, jaknajsprawniejsze pokonanie formalności i zebranie jak największej liczby chętnych masz działkę na tych polach ? pozdro
  5. Witam, proszę o więcej informacji o tym spotkaniu pozdrawiam
  6. Zgłaszajcie sie wszyscy szcześliwi posiadacze działek w lusowie oznaczonych numerem 176 lub 169:) pierwsze zebranie już było ale frekwencja marna, dlatego prośba nawet do tych którym budowa jeszcze nie po drodze zgłaszajcie sie bedziemy w kontakcie w razie szybkich pytań pytań gg 1260787
  7.  

• Dodaj nową pozycję...