Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. To niezły z niego rolnik przesada z tymi trzema stówami ... chyba mu tyle nie zapłaciliście ?? My będziemy dzisiaj ok 14-15 Acha a moje sadzonki malin leżą gdzieś na poczcie
  3. U nas dziś zakończył traktorzysta Miał skończyć wczoraj, ale byłem ok 18 i jeszcze nie było zabronowane, pojedziemy dzisiaj kontrolnie. Jeśli będziecie szukać chętnego do orki dla siebie - nie polecamy go specjalnie - zaoranie 1000m zajmuje mu tydzień i oczywiście umawiając się na 2 stówy pod koniec pracy woła trzy.. typowe - zresztą na żywo powiem wam co i jak Poza tym dla budujących inwestorów taka sytuacja to przecież norma Artooro
  4. Pozazdrościłam Wam zaawansowania prac ogrodniczych zamówiłam sadzonki malin coby słodko się budowało dom Mam nadzieję, że dojdą do soboty
  5. Spotkalem dziś na łęgach znajomego "po fachu" który mieszka pod samym lasem przy drodze w kierunku Świdwia.. strasznie zachwalał sobie Łęgi i co najważniejsze rozwiał moje obawy odnośnie dojazdów do Szczecina do pracy - da sie to jakoś chyba znieść z nowymi poładami energii ruszamy dzis na działkę
  6. Dzis kopalismy caly dzien i przesadzalismy iglaki Jutro jestesmy od rana Czarna skoda octavia Czekamy niecierpliwie na spotkanie i ..... chyba zdecydujemy sie na pertraktacje z rolnikiem
  7. Hej Widzę, że osobny wątek założyliście - myślicie że znajdzie się jeszcze ktoś z naszej wiochy Planowałam pojechać ale mi mąż do pracy zwiał ... ale myślę, że może koło 13-14 go wyciągnę A Wy o której jedziecie ??
  8. Witam ponownie Wczoraj wróciłem z Warszawy po tygodniowym szkoleniu i od samego rana nic tylko jechałbym na naszą "wiochę" Chyba poszaleję dziś z jakąś kosą żeby wyciąć zeszłoroczny perz przed opryskami . @Małgolinka - Będziecie dzisiaj u siebie? zdravim Artooro / Monia
  9.  

• Dodaj nową pozycję...