Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Roman dlaczego mowisz ze u Maksia??? przeciez to grupa szczecińska a nie moja.... pozdrawiam
  3. EDI, fajny z Ciebie chłop, ale czy nie będzie Ci cieplej na Szczecińskiej, u Maksia? Jest tam naprawdę sporo fajnych ludzi Pozdrawiam
  4. Mieszkam w Policach. Będę budował się w PILCHOWIE. Pozdrawiam szczególnie sąsiadów ze Sławoszewa. "Kiej rzucita kamieniem od się to mię trafita". Dwa tygodnie temu dostałem wreszcie ze Starostwa w Policach pozwolenie na budowę. Było problemów co nie miara. BIUROKRACI. Budował będę z "SILKI M-18" Parterówka z zagospodarowanym poddaszem.Garaż dwustanowiskowy. Przy działce doprowadzony prąd.Stoi ZK3b. Woda - sieć osiedlowa - jest pozwolenie na budowę. Walczymu z Gminą bo partycypują w kosztach i oczywiście biurakracja wszechwładna ruszyła. Chcą nas naciągnąć na koszty by potem wszystko oczywiście BEZPŁATNIE przejąć. Projekt robiony w Szczecinie na zamówienie. Przeczołgałem architekta i konstruktora przez dwa lata, aż poprawili wszystkie błędy. Pozdrawiam wszystkich. Postaram się wejść w niedzielę. Niestety trzeba zarabiać "eci-peci" a mam wolny zawód. czyli agent UB.(czytaj: ubezpieczeniowy, a nie Urząd Bezpieczeństwa)
  5.  

• Dodaj nową pozycję...