Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Sztuka kochania to nie tylko umiejetnosc jej dawania, ale rowniez pozwalanie na jej dawanie osobie przez nas kochanej (parter, zona, maz, dziecko).
  3. ....chcialam tylko delikatnie zwrocic uwage , ze to forum budowlane tak przy okazji tylko dodam , ze dla mnie prawdziwym darem jest milosc matki do dziecka .....czysta i bezinteresowna sztuka kochania dla mnie =milosc
  4. Więc czym faktycznie jest dar sztuki kochania ?????????? Sztuka kochania jest niestety wieloznaczna. Sama sztuka moze byc w roznoraki sposob oceniana, odbierana, odczuwana, dotykana, a co dopiero kochanie? A moze "stety"...?
  5. Więc czym faktycznie jest dar sztuki kochania ??????????
  6. Andre-miłośc to chyba nie tylko seks ? ! Powiem przewrotnie: i vice versa... Oj ARTIW ! Jesteś o tym przekonany ???? Jestem. Tak sie zdarza. W filmach na przyklad... ale w zyciu tez slyszalem o takich sprawach. Oj,ArtiW ! zaskaujesz wszystkich ! a gdzie oddanie,akceptacja, poznanie,emocje ?
  7. Andre-miłośc to chyba nie tylko seks ? ! Powiem przewrotnie: i vice versa... Oj ARTIW ! Jesteś o tym przekonany ???? Jestem. Tak sie zdarza. W filmach na przyklad... ale w zyciu tez slyszalem o takich sprawach.
  8. Andre-miłośc to chyba nie tylko seks ? ! Powiem przewrotnie: i vice versa... Oj ARTIW ! Jesteś o tym przekonany ????
  9. Andre-miłośc to chyba nie tylko seks ? ! Powiem przewrotnie: i vice versa...
  10. Andre-miłośc to chyba nie tylko seks ? ! ale ponoć zawsze jest u podłoża .
  11. proste i logiczne ! Może z chęci do tego niezwykłego uczucia i doznań z nim związanych ?
  12. może z czegoś zupełnie innego ? mniej wzniosłego .................. ? może czegoś bardziej prostego ?
  13. "Skąd się bierze - dar sztuki kochania?" Z otwartości na innych, z pewnej dozy finezji, z poziomu libido, z potrzeb emocjonalnych, z myśli przewrotnych... a może jeszcze z czegoś...
  14. Z potrzeb... - oddania czesci siebie - akcpeptacji - radosci zycia - poznawania siebie i innych
  15. Z tego co nas boli-jest dar pisania. Z krasomóstwa - mamy dar gmatwania. A kto mi powie ? Skąd się bierze -dar sztuki kochania ? ................................... ?
  16.  

• Dodaj nową pozycję...