Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Dokładnie, same dobre duszki. A w jakiej okolicy się będziecie "osadzać"?
  3. witaj zakladaj tematy z konkretnymi problemami jest tutaj wielu wspanialych , pomocnych duszyczek glowa do gory ..dacie rade
  4. Od tygodnia zostalismy z Żoną "obszarowcami" - jestesmy w trakcie finalizowania zakupu działki z rozpoczętą budowa wg projektu muratora D24. Generalnie mam jako taką orientację o wykończeniach (jesteśmy po generalnym remoncie mieszkania) - natomiast budowa domu to dla mnie abstrakcja. Jesteśmy trochę przerażeni:) Edukujemy się z książek oraz czasopism - znawcy tematu polecili nam formum muratora jako skarbnicę wiedzy i możliwośc porozmawiania z fachowcami. Liczymy na Waszą pomoc - proszę o wskazówkę w jakim najlepiej dziale opisać naszą sytuację i zapytać w zasadzie od czego zacząć Kilka słów o Nas - jesteśmy młodym małżeństwem z Wrocławia - Ja mam na imie Mateusz a moja Żona Magda - mamy 12 miesięcznego psa, który daje nam strasznie czadu:)) - bullterierka Abi - to między innymi dla niej wyprowadzamy się pod miasto:))) kupilismy D24 wersja lustrzana w stanie surowym ( bez chudziaka i bez pokrycia dachowego z odeskowaniem). zastaawiamy sie teraz od czego zaczac i ile w sumie nam pochłonie to funduszy. Nie wiemy co zrobic z ogrzewaniem bo projekt mamy bez zadnych zmian i nie mamy miejsca na kotlownie a gazu w okolicy brak... jestesmy troche przerazeni:))
  5.  

• Dodaj nową pozycję...