Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. no to, kamień spadł mi z serca. a mnie wszyscy odradzają otwarty, jednak niezmiennie trwam przy swoim pozdrawiam
  3. Nie zamierzam go zamykać bo oglądanie ognia zza okna to nie dla mnie. Otwarty jest jak najbardziej najładniejszy ale chodzi mi o poprawienie go ponieważ coś jest nie tak (nie znam się ale możee zła wentylacja, czy może trzeba coś na komin założyć aby był lepszy cug i nie zawiewało mi do środka). Otwarty kominek nie ogrzewa pomieszczenia tak jak zamkniety ale przecież mam do ogrzewania piec a nie bawienie się w dokładanie do kominka "drewna" i wyrzucanie popiołu. Pozdrawiam!
  4. przepraszam, że ja ci nie pomogę (inny rejon) ale naprawdę tak bardzo jesteś niezadowolona z kominka otwartego? ja właśnie w planach miałam otwarty
  5. zapomniałam dodać, że chodzi o Warszawę (dokładnie Izabelin)
  6. Witajcie! Jestem pierwszy raz na tym forum i pozdrawiam wszystkich zapaleńców budowlanych. Poszukuje dobrego fachowca od kominka (otwartego) aby go ulepszyć i troche przerobić z zewnątrz. Ten, który mam strasznie dymi do wewnątrz i mam go dosyć. Czy znacie takiego kominkarza?
  7.  

• Dodaj nową pozycję...