Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

  1. Co nowego w tym klubie
  2. dzięki ! też uważam,ze to wspanialy watek !
  3. Biedactwo 2,5 roku leżało w zapomnieniu ... Jestem za reanimacją ..
  4. O jak słodziutko !!!! Same pyszności przynosicie i pieczecie. Własnie zjadłam pączka , a nie powinnam. Zniweczyłam moje chodzenie na basen. To nic zacznę znowu od początku. Własnie obmyślam menu świateczne. Niezła lista się robi. Paty.
  5. Może i ja wkupię się do tej wspaniałej ciastkarni, na powitanie przynoszę pyszny torcik http://www.kulinaria.pl/foto/97-12-04.jpg
  6. Ejj, co tu taka cisza??? ROzumiem budowa, ale nieraz też trzeba cos zjesc....
  7. Monis, to moze jakis przepis na obiad?? - ja tak prawde mowiac nie gotuje bo nie mam czasu ani cierpliwoxsci, ale jakbys znala jakis prosty i szybki przespis na obiad to z checia poczytam, a moze w przyplywie dobrego humoru to i cos bym popichcila :D:D Ja tylko specjalizuje sie w gyrosach i shaormach z wlasnymi sosikami i knyszami reszta, czyli kotlety, nalesniki itp top dla mnie katorga
  8. Ja niestety, a moze na szczescie, nie pieke!!!
  9. Jak a tam spryciul, poprostu ludzie pewnei by nie tkneli, jakby sie wczesniej dowiedzieli ze im ciasto z marchewki proponuje A tak w ogole to juz po ciescie ani sladu. Polecam - szybko sie robi i wychodzi za pierwszym razem !!! A moze macie jeszcze jakies ciekawe przepisy????
  10. Powiedzialm im dopiero jak zjedli i powiedzeli ze dobre
  11. No to cieszę się że smakowało. W pracy nikt się nie dziwił że ciasto z marzchewką zrobiłaś?
  12. Ciasto wyszlo wspaniale!!!!! Dzisiaj nawet kawwalek zanoslam do pracy - w domu i tak bym nie byla w stanie wszystkiego zjesc - bardzo duzo go wyszlo!!! Jest pulchniutkie, mieciutkie, jeszcze lepsze niz to, ktore jadlam z ciastkarni :D:D jedyna moja uwaga, to moze na przyszlosc dawalabym troszke mniej cukru bo wyszlo troszku za slodko, ale i tak wspaniale Aha, i dodalam 150g orzechow wloskich, sadze ze to tez wzbogacilo jgo smak
  13. myślę że z polewą też będzie dobrze smakowało co do ekspertymentu to masz rację, serek zostaw na kanapki
  14. Ale ja chyba zrobie polewe, zamiast cukru pudru. Co do srka to podtrzymuje zdanie - nie bede ekserymentowac
  15. no to chuchaj i dmuchaj żeby szybko ostygło bom ciekawa efektów smakowych
  16. Jak to napisalas to odrazu pobieglam wyciagnac ciasto :D Ale ono slicznie wyroslo!!! - prawie mi ucielko z blaszki, a blaszke mialam naprawde duza. Narazie wyglada ślicznie - puszyste i "mietkie" Co do smaku to trudno powiedziec bo jeszcze gorace cdn
  17. Ja wyciągam od razu i posypuję cukrem pudrem. Jeszcze mi nigdy nie opadło. A jak wyrosło?
  18. Wlasnie wylaczylam piekarnik, teraz zatanawiam sie czy zostawic je czy moe odrazu wyjac???
  19. czekam z niecierpliwością na efekty
  20. No dziwczyny, musze sie przyznac ze zawzielam sie na to ciasto marchewkowe i juz moj wytwor siedzi sobie spokojnie w piekarniku. Postaram sie w miare skrupulatnie opisywac jego dalsze losy
  21. W takim razie juz mamy menu prawie dogadane
  22. Dziewczyny a co ja będę się teściowej prosić przyniosę orzechowca. Sama zrobię a co!
  23. No ja z tym serkiem topionym tez nie bede ekserymentowala - nie wiem jaki smak ma ten z towjego przepisu, ale ten co jadlam bardzo przypomina delikatny piernik , apiernika wole jesc z miodem vel dzemem
  24. To nie ma sprawy mozemy sie razem spotkac a moze monka przyniesie jeszcze sernik swojej tesciowej???
  25.  


×
×
  • Dodaj nową pozycję...