Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Zajrzalam, wstyd jak beret!!! Dzieki za gratulacje, dziecie plci meskiej, Kuba. Cudo ma na drugie Redwald skoro jestes z okoli Ostrowca, to calkiem niedaleko do Skarzyska, znasz moze kogos solidnego od dachow? Dzieki. Kasia. P.S. Czesc Amalfi!
  3. Witam Kasiu! Jak widać, nasi niskopienni górale zwineli sie w 2002 roku. szkoda Pozdrawiam serdecznie, może jeszcze ktoś się odezwie.
  4. No to zagladam...ale nie bezinteresownie , czy grupa pod swietokrzyskim wezwaniem moze mi polecic dobra ekipe do zmiany dachu? Pozdrawiam. Kasia.
  5. Ojojoj, ja wciąż nie tracę nadziei,że ktoś z moich stron tu zagląda Poczekam.
  6. Dawno już tu nie zaglądałam - nawał pracy, a przy domu brak postępów. (czytaj:kasy) Ale ponieważ być może już niedługo coś się ruszy więc spróbuję przypomnieć ten wątek. Ludzie z okolicy! Odezwijcie się! Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Ja mogę coś polecić w sprawie dachu, teraz szukam okien.
  7. Niestety nie trafiłam na sąaiadów. Okolica mojego domu jest super! Stoi stan surowy, przykryty. Ruszam z wykonczeniem, jak tylko będzie kasa.
  8. do zuzki - dlaczego niestety? tam też ładnie - chyba, że masz na myśli Herby.
  9. Czyli miłe początki? Mówię miłe bo wogóle jak się wspomina takie rzeczy to...chciałoby się zaczynac od nowa. A może tylko ja to mam. W każdym razie żałuję że nie korzystałem z "forum" na początku budowy. Myslę ze wiele problemów uniknąłbym, a zwłaszcza łatwiej, szybciej czegoś dowiedział a tak kosztowało to więcej wysiłku; widzieć tyle co fachowcy albo jeszcze wiecej. Cześć
  10. Na razie prace nie wymagające finansów - szukam w okolicy kamienia polnego, porządki - łopata, wiaderko itd
  11. Zuzka ..., Krzysztofj... Trójka nas tylko korzysta z "Forum" Muratora. Jak zaawansowanie prac u was . Czujecie wiosnę ? Pozdrowionka.
  12. No szkoda, szkoda. Może jeszcze ktoś się znajdzie. Ja buduję z drugiej strony Kielc, niestety...
  13. Ludzie zróbcie trochę sztucznego tłoku bo wyglada jakby nikt nie budował w naszych nikopiennych górskich stronach. Najlepsze życzenie świąteczne : niech się mury pną do góry i mokrego króliczka.
  14. Kiedy budowałem nie korzystałem z internetu, teraz jestem prawie po i mogę się "pomądrzyć", ale też z przyjemnością czytam te polemiki, czasami wazne rady. Wtedy czytywałem tylko "muratora".ARzeczywiście mało nas.
  15. To skąd wiedzą jak budować? Internet jest moją kopalnią wiedzy po zawiłych i krętych korytarzach labiryntu wiedzy budowlanej. Szkoda, że nas tak mało.
  16. Widoczne ci co budują nie maja czasu na siedzenie przy kompie. Pozdrowionka z Cedzyny>
  17. Wokół widzę tyle budów - a na forum nie ma naszego województwa. Jęzeli ktoś jest zainteresowany wymianą zdań - niech się odezwie. Pozdrawiam
  18.  

• Dodaj nową pozycję...