Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Zajrzalam, wstyd jak beret!!! Dzieki za gratulacje, dziecie plci meskiej, Kuba. Cudo ma na drugie Redwald skoro jestes z okoli Ostrowca, to calkiem niedaleko do Skarzyska, znasz moze kogos solidnego od dachow? Dzieki. Kasia. P.S. Czesc Amalfi!
  3. Może zajrzycie tu Grupa Świętokrzyska
  4. Witam Kasiu! Jak widać, nasi niskopienni górale zwineli sie w 2002 roku. szkoda Pozdrawiam serdecznie, może jeszcze ktoś się odezwie.
  5. No to zagladam...ale nie bezinteresownie , czy grupa pod swietokrzyskim wezwaniem moze mi polecic dobra ekipe do zmiany dachu? Pozdrawiam. Kasia.
  6. Ojojoj, ja wciąż nie tracę nadziei,że ktoś z moich stron tu zagląda Poczekam.
  7. Dawno już tu nie zaglądałam - nawał pracy, a przy domu brak postępów. (czytaj:kasy) Ale ponieważ być może już niedługo coś się ruszy więc spróbuję przypomnieć ten wątek. Ludzie z okolicy! Odezwijcie się! Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Ja mogę coś polecić w sprawie dachu, teraz szukam okien.
  8. Niestety nie trafiłam na sąaiadów. Okolica mojego domu jest super! Stoi stan surowy, przykryty. Ruszam z wykonczeniem, jak tylko będzie kasa.
  9. do zuzki - dlaczego niestety? tam też ładnie - chyba, że masz na myśli Herby.
  10. Czyli miłe początki? Mówię miłe bo wogóle jak się wspomina takie rzeczy to...chciałoby się zaczynac od nowa. A może tylko ja to mam. W każdym razie żałuję że nie korzystałem z "forum" na początku budowy. Myslę ze wiele problemów uniknąłbym, a zwłaszcza łatwiej, szybciej czegoś dowiedział a tak kosztowało to więcej wysiłku; widzieć tyle co fachowcy albo jeszcze wiecej. Cześć
  11. Na razie prace nie wymagające finansów - szukam w okolicy kamienia polnego, porządki - łopata, wiaderko itd
  12. Zuzka ..., Krzysztofj... Trójka nas tylko korzysta z "Forum" Muratora. Jak zaawansowanie prac u was . Czujecie wiosnę ? Pozdrowionka.
  13. No szkoda, szkoda. Może jeszcze ktoś się znajdzie. Ja buduję z drugiej strony Kielc, niestety...
  14. No tak sam też raz na tydzień tu zaglądam
  15. Witam sąsiada krzysztofj z Leszczyn
  16. Ludzie zróbcie trochę sztucznego tłoku bo wyglada jakby nikt nie budował w naszych nikopiennych górskich stronach. Najlepsze życzenie świąteczne : niech się mury pną do góry i mokrego króliczka.
  17. Kiedy budowałem nie korzystałem z internetu, teraz jestem prawie po i mogę się "pomądrzyć", ale też z przyjemnością czytam te polemiki, czasami wazne rady. Wtedy czytywałem tylko "muratora".ARzeczywiście mało nas.
  18. To skąd wiedzą jak budować? Internet jest moją kopalnią wiedzy po zawiłych i krętych korytarzach labiryntu wiedzy budowlanej. Szkoda, że nas tak mało.
  19. Widoczne ci co budują nie maja czasu na siedzenie przy kompie. Pozdrowionka z Cedzyny>
  20. Wokół widzę tyle budów - a na forum nie ma naszego województwa. Jęzeli ktoś jest zainteresowany wymianą zdań - niech się odezwie. Pozdrawiam
  21.  

• Dodaj nową pozycję...