Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam byłem dzisiaj oglądać działkę w Kotowicach, ku mojemu zaskoczeniu bardzo ładna. Niepokoją mnie jednak twoje sugestie. Jeżeli to nie tajemnica to po ile mniej więcej chodzą działki w okolicach Pęgowa ? Pozdrawiam
  3. Proponuję zmienić kierunek poszukiwań. Jestem w fazie umowy przedwstępnej na działke w Pęgowie - kierunek na Oborniki Śl. Jak poszukasz to na pewno jeszcze działki znajdziesz - ja wybierałem z 2 wolnych działek budowlanych. Popytaj w Ozorowicach, tam też były wole tereny. Tylko ta cena....Pozdrawiam.
  4. Witam Bardzo dziękuję za merytoryczną odpowiedź. Uwagi bardzo trafne i przekonywujące. Szukam działki 2 miesiące i już dostaję obłędu. Chyba najlepiej wyprowadzić się w góry i zacząć się wspinać . Pozdrawiam
  5. Kotowic nie polecam, duża woda w czasie powodzi, bezpośrednia bliskość Odry i dół, więc ja się nie zdecydowałem. Groblice polecam ale tylko do przejazdu kolejowego - jak jedziemy od strony Wrocławia. Notorycznie wylewa mała rzeczka , a raczej rów melioracyjny położony za przejazdem kolejowym, dalej masz wieś Zębice i to jest chyba najlepszy wybór. Ja szukałem też w tej okolicy i jednak najładniej było troszkę dalej bo w Marcinkowicach.Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu działeczki.
  6. Witam ! Co sądzicie o zakupie działki w Kotowicach, Siechnicach i Groblicach. Mam na myśli sprawy powodzi i hałdy siechnickiej. Jaką cenę przyjąć za zaporową żeby nie przepłacić. Słyszałem o ofercie działek w Groblicach po 100 zł/m czy ktoś wie coś o tej ofercie ?
  7.  

• Dodaj nową pozycję...