Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witajcie... Powoli szukam ekipy do elewacji zewnętrznej domu styropianem... ( planuje pracę zacząć na przełomie września i października) Wiem, że ekipy wolą budować ze swojego materiału bo na tym zarabiają - ale materiał mam swój. Na razie kupiłem sam styropian - resztę dokupię jak wykonawca wyliczy mi ile będzie czego potrzebował. ( no chyba ze zaproponuje lepsze ceny to wezmę jego materiał) możecie polecić jakąś firmę która jest dobra i ma konkurencyjne ceny i można obejrzeć ich pracę? Od razu napisze - że najtańsza jaką znalazłem i gotowi są robić z mojego materiału na gotowo ( z pokryciem tynkiem silikonowym) to 35 zł za metr kwadratowy... Byli też tacy co krzyczeli 80 zł z moim materiałem - ale potraktowałem to jako żart Podpowiedzcie mi proszę - czy znacie kogoś do wykonania takiej pracy ? może jakiś kontakt ? jeśli tak poproszę kontakt na priv) będę wdzięczny za każdy namiar na fachowców
  3. Czy w Duchnicach (lub Ożarowie) są do sprzedaży działki budowlane w przyzwoitej cenie do 1 tyś m2 ?
  4. Witam. Duchnice się rozrastają. Może przydałoby się zrobić własne forum, żebyśmy nie tylko lepiej się poznali ale mogli sobie wzajemnie pomóc. Pomoc może obejmować budowę, sąsiedzką (cukier i inne rzeczy) a nawet strajkową (jakby nam się coś nie podobało). Wspólnymi siłami będziemy mogli sobie pomagać. Ja jestem w fazie budowy. Niedługo bierzemy się za strop.
  5.  

• Dodaj nową pozycję...