Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. No nareszcie jacyś sąsiedzi !!! Ten wątek jest bardzo interesujący, myślę, że ta obwodnica wiele zmienia na ogromny +. Niestety nie znam bliższych szczegółów pozdrawiam
  3. witam podpowiedzcie mi bo na tych planach to ja za bardzo nie mogę dojrzeć czy ta droga zachacza też o Nadmę ??? Ja planuję budowę przy Rzecznej...
  4. długo tu nie zaglądałam, przyznaje straciłam nadzieję, że ktoś mi odpowie moreti dziękuję za odpowiedź, ja też planowaną trasę odbieram jako wielką zaletę, choć mam trochę wątpliwości..No cóz pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam
  5. u mnie w linii prostej wyjdzie ok 1200m - i poczytuje to za wielka zalete - bo do wezła bede mieć ok 1,5 km! chyba 600 strasznie mało nie jest - jak sa jeszcze jakie s drzewa to nie powinn oprzeszkadzac - ktora dokladnie okolica?
  6. 35 wyświetleń i żadnej odpowiedzi Zapytam inaczej....ZĄBKI, ZIELONKA, MARKI, KOBYŁKA, NADMA, WOŁOMIN, RADZYMIN - czy ktoś mieszka lub buduje się w tych okolicach? Proszę niech wypowie się na temat planowanej trasy. Chętnie posłucham Waszych opinii. Pozdrawiam
  7. tu są warianty przebiegu trasy http://www.ikonsultacje-s8markiradzymin.pl/dokumentacja.php?str=dok
  8.  

• Dodaj nową pozycję...