Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. odkopuję staroć Jest tu kto z Gorzowa Wlkp.(tudzież okolic) ? Pochwalcie się na jakim jesteście etapie? (w grupie lubuskiej jakiś zastój )
  3. Witam ja też jestem z okolic. My w tym roku co prawda nie budowaliśmy się, ale wymienialiśmy dach, łącznie z więźbą i dostawieniem 1m ścianki kolankowej. Dzięki temu doszło nam 5 całkiem dużych pomieszczeń. Właśnie wykańczamy ostatni pokój. Pozdrowionka.
  4. witam wszystkich z okolicy jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. buduję się w Gorzowie na Manhattanie. zacząłbym wszystko wcześniej ale przez sąsiada, który nie pozwolił mi zbliżyć się z domem 3 metry od swojej granicy działki musiałem więcej kombinować z papierami. jeżeli ktoś ma namiary na tanie materiały to chętnie skorzystam : beton, bloczki betonowe, siporex (ewentualnie pustaki keramzytowe). pozdrawiam
  5. Co do spraw technicznMyślę że tak źle to nie jest,ja tam biegam po calym można się durzo dowiedzieć.Co do spraw technicznych to jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie.Ja dopiero finalizuję działkę ale rozglądam się.Zajzyj do "Domusa"u nich jest dość przystępnie,możesz tez do PSB.Zresztą jesteś w trochę lepszej sytuacji bo w mieście większa konkurencja a ja biedny żuczek mam tylko dwie hurtownie"pod nosem"do Gorzowa trochę za daleko.Pozdrawiam Mario
  6. Z samego Gorzowa jestem, a budować się będę tuz pod miastem. A wracając do naszego "klubiku" - może by dać jakieś info na stronie, ale piętro wyżej , że tu się takie kluby regionalne organizują? Niektórzy forumowicze zaglądają tylko na jedną stronę tematyczną.
  7. Powiedz cos konkretnie:z kąd.Dokąd masz bliżej(okolice do malutkich nie należą)dogadamy się.A poza tym to witaj chłopie.Mario
  8. Cze! Wreszcie was znalazłem. Zaglądam tu od pól roku i nie trafiłem na grupę ziomków. Ja jeszcze w pieluchach - mam zamiar zrobić w tym roku fundamenty. Zastanawiam się właśnie czy wylewkę brać z gruchy czy betoniarki... no i skąd w naszej okolicy bloczki fundamentowe? Może coś doradzicie...
  9. Zależy z czego są te ściany i jak wymurowane,ale jakie by nie były to tynki wychodzą taniej.Ekipę znam ale trochę za daleko(Kostrzyn)Pozdrawiam,Mario.
  10. My budujemy w Gorzowie GLX 35, właśnie wstawiliśmy okna. Jesteśmy na etapie podejmowania decyzji czy ściany pokryć tynkami czy płytami, no i czy ogrzewanie gazem czy elektryką. Gaz ziemny będziemy mieli dopiero "może" za rok.Może ktoś poleci ekipy do tynkówz Gorzowa oczywiście TANIE!!! i SOLIDNE !!!
  11. Ludzie z okolic odezwijcie się.Kupa budów kolo mnie a tu nikogo.Czy wszyscy tak zapracowani?Mario
  12. Wydawało mi się że w Dębnie jest tanio(przynajmniej ja się tam zaopatruję,koło PKS) Co do izolacji przejżyj forum tak będzie najlepiej Pozdrowionka z Dąbroszyna
  13. Toniek z Dębna.Z czego budujecie,najlepsze hurtownie z okolic Gorzowa .jakie budynki.Ja buduję dom Bartosz z poddaszem uzytkowym .Obecnie ciąagniemy sciany fundamentowe .Czym izolować.
  14. Sorry dawno mnie nie było.Domek najprawdopodobniej(jeszcze się wacham)KRJ1098-L&kProjekt z Krakowa.A Ty?.Pozdrawiam.Mario
  15. Mario okolice Kostrzyna,dokładniej Dąbroszyn.Pozdrowionka
  16. Ciekawi mnie ile osób z tegoregionu czyta to forum i ilu z nich pisze tutaj może założymy grupę Pozdrawiam Tomasz
  17.  

• Dodaj nową pozycję...