Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
klub "PRZESIEDLONYCH "
bodzio_g odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
Dla nowych przesiedlonych promocja : gratis http://mcomp.nazwa.pl/albi/components/com_virtuemart/shop_image/product/Korkociag_PlastTeam_4221.jpg oraz klucz do nowego domu http://img.todlaciebie.pl/products/653.jpg -
klub "PRZESIEDLONYCH "
bodzio_g odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
Koniec wakacji i co ... żadnych nowych przesiedleńców ?? nie możet być... żadnej parapetówy podłość ludzka nie zna granic -
klub "PRZESIEDLONYCH "
smadalena odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
Bo się wszyscy WYprowadzają-wakacje jeszcze są Ja sie jutro wyprowadzam na Mazury Ale tylko na 6 dni -
klub "PRZESIEDLONYCH "
chyba nikt nie wprowadził sie ostatnio .... -
klub "PRZESIEDLONYCH "
Towarzyszu wicie , rozumicie ... pomóżcie ... noooo... nie dajcie sie prosić bo was inne organy poproszą ... -
klub "PRZESIEDLONYCH "
jamles odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
zaproszony przez I sekretarza .......zajrzałem i się ...... nie wpisuję -
klub "PRZESIEDLONYCH "
tomek1950 odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
Dawaj, sami swoi. Będę w razie czego bronił. -
klub "PRZESIEDLONYCH "
joola odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję Dawaj, obronię Cię -
klub "PRZESIEDLONYCH "
tola odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję zadzwoń jutro i mi opowiedz -
klub "PRZESIEDLONYCH "
Ew-ka odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję -
klub "PRZESIEDLONYCH "
tola odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem -
klub "PRZESIEDLONYCH "
Ew-ka odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? bo wycofię honora i każe płacić składki !! ...... i jeszcze cofki ma na mój widok eeetam cofki ...- lepiej napisz cóś wesołego w temacie przeprowadzki a składkę to osobiście odbiorę napisałabym coś śmiesznego o przeprowacce Toli ale boję sie ,że mnie zabije -
klub "PRZESIEDLONYCH "
nie mogę dziś, to przez tego żubra co do góry nogami leży -
klub "PRZESIEDLONYCH "
tomek1950 odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
Czy członków na kandydatów? -
klub "PRZESIEDLONYCH "
Tiaaaaaa, Heveliusz to dobra waluta. Mocna. -
klub "PRZESIEDLONYCH "
zapraszam oczywiście nowych kandydatów na członków ... -
klub "PRZESIEDLONYCH "
Przypominam o brakach formalnych we wnioskach od Toli , Jooli , 1950 i Retro ( chodzi o 2 punkt warunków przyjęcia do klubu ) Joola - następną składkę prosze uiscić w postaci Heweliusza ( dawno nie miałem takiej " waluty" ) -
klub "PRZESIEDLONYCH "
"Jest super, jest super..." Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... Czy to ten sam kraj? Słońce zaszło, więc można chwalić. I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba. -
klub "PRZESIEDLONYCH "
"Jest super, jest super..." Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... Czy to ten sam kraj? Słońce zaszło, więc można chwalić. I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba. -
klub "PRZESIEDLONYCH "
joola odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
O kurna chata I znowu takich dwóch jak nas trzech, to ani jednego Wszystkie punkty spełniam, przeprowadzkę opiszę póżniej a działo się działo Teraz tylko przynoszę wpisowe http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Marian cmok -
klub "PRZESIEDLONYCH "
Komisja przyjmuje do klubu Jamlesa i Joolę - czekamy na spełnienie 2 punktu wymogów -
klub "PRZESIEDLONYCH "
chyba sobie zapomniała ... ( jak to sie stało ...) -
klub "PRZESIEDLONYCH "
pozostał Ci jeszcze 2 punkt do spełnienia - opis wrażeń i doświadczeń przy przeprowadce -
klub "PRZESIEDLONYCH "
smadalena odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
-
klub "PRZESIEDLONYCH "
19501719500414 odpowiedział a topic → klub "PRZESIEDLONYCH " klub "PRZESIEDLONYCH " Topics
ja, swoje Muratory oddałem Tobie