Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Dla nowych przesiedlonych promocja : gratis http://mcomp.nazwa.pl/albi/components/com_virtuemart/shop_image/product/Korkociag_PlastTeam_4221.jpg oraz klucz do nowego domu http://img.todlaciebie.pl/products/653.jpg
  3. Koniec wakacji i co ... żadnych nowych przesiedleńców ?? nie możet być... żadnej parapetówy podłość ludzka nie zna granic
  4. Bo się wszyscy WYprowadzają-wakacje jeszcze są Ja sie jutro wyprowadzam na Mazury Ale tylko na 6 dni
  5. Towarzyszu wicie , rozumicie ... pomóżcie ... noooo... nie dajcie sie prosić bo was inne organy poproszą ...
  6. zaproszony przez I sekretarza .......zajrzałem i się ...... nie wpisuję
  7. Dawaj, sami swoi. Będę w razie czego bronił.
  8. zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję Dawaj, obronię Cię
  9. zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję zadzwoń jutro i mi opowiedz
  10. zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem chyba jednak nie zaryzykuję
  11. zniosę to z godnościom osobistom, taka jestem
  12. czy ten hono ...to skuliś stażu przesiedlenia czy starości osobistej ? bo wycofię honora i każe płacić składki !! ...... i jeszcze cofki ma na mój widok eeetam cofki ...- lepiej napisz cóś wesołego w temacie przeprowadzki a składkę to osobiście odbiorę napisałabym coś śmiesznego o przeprowacce Toli ale boję sie ,że mnie zabije
  13. nie mogę dziś, to przez tego żubra co do góry nogami leży
  14. zapraszam oczywiście nowych kandydatów na członków ...
  15. Przypominam o brakach formalnych we wnioskach od Toli , Jooli , 1950 i Retro ( chodzi o 2 punkt warunków przyjęcia do klubu ) Joola - następną składkę prosze uiscić w postaci Heweliusza ( dawno nie miałem takiej " waluty" )
  16. "Jest super, jest super..." Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... Czy to ten sam kraj? Słońce zaszło, więc można chwalić. I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba.
  17. "Jest super, jest super..." Zarówno w UG, ZUS, i US. O sklepach nie piszę, że można na "krechę" - sprawdziłęm organoleptycznie kupując większą ilość na grilla, a portfel zostałw "komturii" - odda pan jutro, albo pojutrze... Czy to ten sam kraj? Słońce zaszło, więc można chwalić. I... korków nie ma jak w Warszawie, a miejsce do parkowania zawsze się znajdzie. Co najwyżej kilkanaście metrów dalej. I płacić z nie nie trzeba.
  18. O kurna chata I znowu takich dwóch jak nas trzech, to ani jednego Wszystkie punkty spełniam, przeprowadzkę opiszę póżniej a działo się działo Teraz tylko przynoszę wpisowe http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Marian cmok
  19. Komisja przyjmuje do klubu Jamlesa i Joolę - czekamy na spełnienie 2 punktu wymogów
  20. chyba sobie zapomniała ... ( jak to sie stało ...)
  21. pozostał Ci jeszcze 2 punkt do spełnienia - opis wrażeń i doświadczeń przy przeprowadce
  22.  

• Dodaj nową pozycję...