Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam! Zrobię małą reaktywację wątku Może i Radomsko się buduje ale FM nie czytają chyba wcale Co do hurtowni to my bierzemy większość materiału z Yardu na Sadowej i wychodzi nam, że jednak tam jest najtaniej. pozdrawiam
  3. Witam Nie wiem na ile mogę się zaliczyć do okolic Radomska Ale na pewno daleko nie mam. Buduję się w Łękińsku (koło Kleszczowa). Powiat Bełchatów, ale w okolicach Radomska też
  4. Witam, Radomsko najwyraźniej buduje się pod Opolem. Na mojej (nowej) ulicy na 8 domów trzy należa do osób z Radomska . Pozdrawiam i życzę powodzenia
  5. Witam, Proponuje - materialy budowlane - Sanicka - bloczki fundamentowe - Dobryszyce lub Gorzkowice, przystepne ceny, szczegolnie gdy wczesniej zamawiane - beton - Blok Dobryszyce, w miare cenowo, szybko i sprawnie.
  6. Witam widzę że Radomsko słabo buduje , my rozpoczynamy na wiosnę, ale zaczynamy rozglądać się za materiałami więc może ktoś napisze gdzie dobre ceny na bloczki, bk, stal i beton pozdrawiam
  7. Witam, Zapraszam wszystkich budujących w Radomsku i okolicach. Mam nadzieję, że jest nas trochę
  8.  

• Dodaj nową pozycję...