Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam. Budowę Z 23 rozpoczęliśmy w listopadzie 2010. Pozdrawiam wszystkich zwolenników projektu .
  3. moje zdjęcia są na http://www.z500.pl ale juz mało aktualne bo kończymy dach i w poniedziałek ścianki działowe a następnie okna i instalacje ja też poproszę zdjęcia na [email protected]
  4. AGKA, niezłe macie tempo, skoro tyle Wam się udało zrobić. Gratuluję!! A zdjęcia baaaardzo chętnie bym obejrzała. Mogę prosić na priv? Pozdrawiam Może ktoś jeszcze mógłby pochwalić się postępami w budowie i fotkami? Slay ... kasia&konrad ... slawekm ...
  5. Witam wszystkich budujących Z23, coś cichutko na tym forum! U nas budowa w toku zaczęliśmy w marcu 2008 i do tej pory udało się zrobić stan surowy zamknięty (na okna jeszcze czekamy) + instalacje (bez CO)+ tynki. Przeprowadzkę planujemy na lato 2009 mam nadzieję ze się uda. Pochwalcie się swoimi postępami na budowie Niestety nie potrafię wklejać zdjęć ale zainteresowanym mogę posłać na PRIV. Pozdrawiam serdecznie !
  6. Witam wszystkich,jak dobrze pójdzie to też będziemy wkrótce mieć ten projekt,slay jeśli możesz to prosiłbym o kontakt ,my również będziemy się budować na podkarpaciu. pozdrawiam [email protected]
  7. Gratulacje!!!!! Jakieś fotki? A może Dziennik Budowy założyłbyś? Zapewniam, że będę wierną czytelniczką .
  8. Witam! Jeżeli już ktoś rozpoczał budowe to proszę o umieszczenie zdjęć na stronie.
  9. Witam! Projekt jest super,ma funkcjonalny układ pomieszczen i myśle że w założeniu projektanta miał być prosty i tani w budowie,dlatego nie rozumie,dlaczego ten typ konstrukcji dachu(czyli wiązary).Moim zdaniem wykonanie dachu i stropu drewnianego,tradycyjną metodom,zatrudniając t.z.,,pana Mietka'',będzie o wiele tańsze.
  10. Całkiem ładny . Szkoda, że parterówka, ale to moje zdanie
  11. Witam.Nam też podoba się Z23,ale wybralismy jednak Z67.Budowa ruszy prowdopodobnie na przełomie maja i czerwca.Pozdrawiam
  12. aha jeszcze e-mail [email protected] jak by można było to na tego e-maila jeszcze raz Pozdrawiam Sławek
  13. Witam jeszcze raz tak jak prosiliście przesłałem parę zdjęć z budowy domu tzn. fundamentów bo na tym etapie jestem . Jak dobrze pójdzie to też zaczynam na przełomie maj czerwiec . Jak by ktoś miał już może coś więcej to też bardzo bym prosił o podesłanie z góry dziękuje Pozdrawiam
  14. Witamy wszystkich, Też zamierzamy wybudować dom z23 (okolice Lublina). Mamy już nawet zadadaptowany projekt. Zmieniliśmy konstrukcję dachu na krokwiową i strop drewniany na teriva, w salonie dodaliśmy jedno okno naprzeciwko holu. Z budową ruszamy maj/czerwiec (jak wszystko pójdzie zgodnie z planem). Slawekm, czy była by możliwośc objerzenia twojej budowy. Fajnie byłoby zobaczyć chociaż same fundamenty, widać przynajmniej rozmiary domu i rozkład pomieszczeń. Jeśli to możliwe to daj znać na maila [email protected] Pozdrawiamy wszystkich budujących i walczących z papierologią, Kasia i Konrad
  15. jak jz wiecej cosik ruszy to proszę o zdjęcia my zaczynamu kwiecien, maj pozdrawiam
  16. Witam wszystkich chciałem dołączyć do grona zwolenników domu Z 23GP, i chciałem powiedzieć że już nawet zacząłem budowę , co prawda jestem na etapie fundamentów ale zawsze już coś. Pozdrawiam wszystkich i nie ukrywam że jakby już ktoś miał jakieś zdjęcia z realizacji, to będę bardzo wdzięczny za jakiś podesłanie na e-maila. jeszcze raz Pozdrawiam
  17. Napisałem do z500 i w ciągu 20 minut dostałem odpowiedź i poprawkę do mojego rzutu. Jestem bardzo mile zaskoczony i aby tak dalej. Witam sprawdziliśmy - faktycznie w Państwa egzemplarzu brakuje jednej kratki wlotowej w kuchni ....(powinny być dwie) RESZTA WENTYLACJI jest w projekcie - z tym, że w dwóch miejscach nie zaznaczyliśmy tylko strzałki wlotu do przewodu wentylacyjnego (który mimo wszystko jest prawidłowo umieszczony w projekcie). Stwierdzenie, że nie ma wentylacji w całym budynku jest daleko wykraczające poza stan rzeczywisty. Faktycznie porównując w innych egzemplarzach projektu Z23 - w/w strzałki są zaznaczone. W razie potrzeby możemy dosłać prawidłowy rzut parteru w formie elektronicznej lub aby było szybciej w formacie PDF do wydruku na A4 (można podmienić rysunek parteru). Generalnie chodzi głównie o dostawienie dwóch strzałek i jednego kółeczka na rysunku parteru. pozdrawiam STUDIO Z500 esencja pomysłów - najlepsze projekty Piotr Zwierzyński http://www.Z500.pl; http://www.projekty.z500.pl e-mail:[email protected] tel. (022) 425-50-30; tel/fax (022) 33-11-33-5; gsm: 0607-17-12-12
  18. nie kontaktowałem się, ale ponoć z tego co słyszałem olewają wszystko i wszystkich - my pozwolenie bedziemy mieli luty, marzec
  19.  

• Dodaj nową pozycję...